Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, az első sorban jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
Ehhh... milyen frankó elsőnek írni a mai napon... nem aludhatok a műszak közbe, a tűzjelző megdöglött a szállodában áll a víz az 5. emeleten. Szerencsére a földszinten szárazon tudok ideülni a gép elé
Viszont én nem vagyok ingyenélő, és hajnalok hajnalán fel kell valahogy ébrednem, úhgyogy én is megyek csicsikázni.
Jók továbbra se legyetek!
Pusszantás mindenkinek
Edem teneked még vannak tanulnivalóid
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, az első sorban jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
válasz erre előzmény
Tehát 1.
Jók továbbra se legyetek!
Pusszantás mindenkinek
szasztok
Akkor is mi lennénk a legszebbek .Csak azért különcködnének a többiek