de az biztos ha elveszik én nem vagyok hajlandó fizetni érte meg újra elmenni vizsgázni. Mindenből elsőre átmentem, kreszen 1 hibapont. Nem én vagyok az aki nem tudja a szabályokat. Akkor jogsi nélkül megyek továbbiakban
még nem vették el. ha jogerős lesz a dolog és még akkor is én vagyok a hibás akkor hagyják jóvá. tehát ha szarul alakulna minden akkor április 15én veszik el és onnantól 1/2 év
oké, persze ez a jó oldala. De az kibaszottul dühít hogy az a rohadt köcsög össze vissza hazudozott és bevették amit mondott. Tele van ellentmondással a vallomása. És szarnak bele. Gondolom úgy vannak vele hogy: köcsög fiatal motoros, ment mint az állat. ő a hibás.
Szted? 60e pénzbírság és 1/2 év jogsielvétel. És még vágjak jó pofát mert 100eig büntethető de ők enyhítettek mert még soha nem volt dolgom a rendőrséggel így nem a legsúlyosabbat kapom. Csak az nem tetszik hogy mi az hogy egyből a maxot kapom. Aki meg embert öl az meg megkapja a minimumot a 3 évet. Ha ehhez még hozzáveszem hogy nem is én voltam a hibás...
Eddig
M: 1
L: 1
XXL: 1