Jaj nelegyél már ilyen negatív fos gyere ki azt kész....van motorod már láncod is meg lánckereked is...ott meg majd megengedi mindenki hogy leszívjál egy fél liter benyát szünetbe....
Mi van perec? min mirgelted magad fel ennyire...most nem menny el mert lezárnak maj megint minden repteret a hamufelhő miatt addig maradj és gyere ki.....hoz mindenki neked egy fél lityó benyát....
Szeva!
Nem tartózik rám ezért nem is kell leírnod! Csak jano már nagyon aggódik és mondom tájékozódjon! De örömmel olvasom, hogy készen lesz neki a gép és crazy hamarosan teheti össze neki!
Mivel a Te munkáid nagyon tetszettek ezért szerettem volna veled vagy nálad fényeztetni, de nem jött ez össze, túl kell rajt lépni keresni egy másikat és megtettem azót kész a gép!
Crazy bácsi: most beszéltem a fényezőbrigáddal:
szerdán, legkésőbb csütörtökön viheted a komplett idomszettet, felnistől, mindenestől.
LieBing: ne haragudj, de naponta kapok egy tucat emailt munkával kapcsolatban... aki akar, az megtalál.
A kutya ügyben pedig nagyon nem egyszerű a szitu... jóval többről van szó, mint amit itt le szeretnék írni Neked, vagy bárkinek.
Köszönöm.
különbözőek vagyunk...csak mindenkit kezelni kell tudni.
hogy készen lesz afelől nincs kétségem.de ne hozd Janoura a szívbajt igy is már eléggé kardba van dőlve.
persze, hogy nem!
anno igaz nekem is egy mailt írt vissza majd időpontról egyeztetésre már soha többet nem válaszolt!
De remélem hamarosan készen lesz jano gépe!
márha megmondod hova