Ez egy fasz. Akinek ez nem szellőzik valszeg olyan tészta feje van, hogy belefolyik a nyílásokba. Nekem alig párásodik még 5 fokban is. Egyébként aki alapból azzal kezdi, hogy tételesen elkezdi cáfolni a marketingmaszlagot szerinted hogy állt hozzá a sisakhoz?
Az 5 éves uvexéhez hasonlítja holott haver körben kézről kézre jár a sisakom, hogy milyen könnyű.
sztem kurva jó sisak. én nagyon megvagyok vele elégedve. bár nagy összehasonlítási alapom nincs mert előtte csak sok gagyi szarom volt. DE
ebben nem zúg a fejem 100nál, az fölött már kicsit zajosabb, nem tágul ki 1 év alatt és utána lötyög a fejeden. bogarak nem jutnak be és még szép is, legalábbis sztem (kép az adatlapomon ) és hozzátenném hogy 40valahány volt + 10e a tükrös plexi rá
Nemtom. 48 ropi volt. A lényeg, hogy nem a név a lényeg. Amikor bejött a HJC-t is fikázták holott a világ legnagyobb sisakgyártója. De a terméken általáben lehet látni, hogy jó-e. Vastag-e a bőr, jó-e a varrás milyen kidolgozottsága. Persze full noname cuccot nem vennék.
A Lazer sisakomat utáltam. Szerencsére elestem vele és vehettem egy másikat. Nem azért mert nem Sohei hanem csak szimplán szar volt. Majd megfulladtam benne de a bogarak meg bejutottak. Ki érti ezt?
az én kesztyűm márkája Levior. Mallorcan vettem még 2 éve mondjuk azóta 2x használtam. Durvább teknikai dolgok és megoldások vannak benne mint egy Alpinestarsban, azthittem valami noname jól kinéző cucc de az összes spanyolon ezt látom a GP-ben 125-ben meg 250-ben nagyon jó cucc majd mutatok róla képet.
Én meg nem értem miért jelent neked ilyen sokat mások véleménye? 5 éve ugyan abban a Shox ruhában nyomulok. Fasza bőr 3 esés után még ruha formája van. Ha valaki beszől kiröhögöm oszt kész. Shox kesztyűt hordok. Egyszer volt Dainese kesztyűm. Egy kisebb esés után fossá ment. 42 000Ft-ról volt leértékelve 25-re. Most vettem egy Spidi kesztyűt de nem hordom mert a jobb kezem kisujja elzsibbad benne.
Az 5 éves uvexéhez hasonlítja holott haver körben kézről kézre jár a sisakom, hogy milyen könnyű.