érdekelne a blokkod ami eladó! 50 es vagy 75 ös? küldenél nekem róla pár képet a zxr40095@hotmail.com-ra? jövhét elején valószínűleg megtudnám venni postai úton
Esetleg valaki tudja hogy az NS1 75 blokk és az 50 es blokk ( vízhűtésesekről van szó) méretileg különbözik e? esetleg nem tudtok eladó motorblokkot? mert 3 nap böngészés után sem találtam eladót
sziasztok valaki nem tudja am6 os blokk helyére passzol az ns1 blokk? valaki próbálta már berakni a helyére? esetleg valaki nem ad el 75 ös komplett motorblokkot ? hiányos nem érdekel
hali! Eladó sorba került mb50 es kismotorom, 1 éve felújított blokkal. Annyi hibája van hogy be kell kábelezni meg kell egy felső fékmunkahenger rá és hadra fogható. Decembertől- Áprilisig pihent egy garázsba. Áprilisban pöcc-röff indult, járkáltam vele egy hétig aztán leszedtük a kábelezést. Azért lett eladó mert vettem egy mb 80-at és kell rá a pénz. Jelképes összegért vihető.
Szia!
Nekem van egy komplett NS-1-em idom illetve "műszerfal" hibával.
fúrt 100cm3 blokk, polini dugattyú elég sokat költöttem a blokkra, meg is érte de már nagyobbat vennék így a külsejével nem szeretnék már foglalkozni.
Olyan áron is eladnám amennyiért a blokkot adják így lenne egy jó donorod.
További infoért kérlek írj: fehermilan8@gmail.com
Üdv,
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok ,hogy nincs e valakinek 80-as blokkja kompletten működőképesen eladó mert itt a nyár és megadta magát a mocim. :/
Nekem van egy kmplett felújítandó blokkom, egy tizesért viheted, de felteszem, te azonnal beszerelhetőt keresel...
http://olx.hu/hirdetes/honda-m...
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy nincs e valakinek eladó honda ns1 felnije. Ami elöl hátul tárcsás.
Nekem van egy komplett NS-1-em idom illetve "műszerfal" hibával.
fúrt 100cm3 blokk, polini dugattyú elég sokat költöttem a blokkra, meg is érte de már nagyobbat vennék így a külsejével nem szeretnék már foglalkozni.
Olyan áron is eladnám amennyiért a blokkot adják így lenne egy jó donorod.
További infoért kérlek írj: fehermilan8@gmail.com
Hol tudok venni ns1 75-höz lánckerèk szettet?
www.sportmotor.hu/teszt/motor/...
Alkatrész ellátás necces..
Annyi kérésem lenen felétek, hogy leírnátok nekem általánosságba a Honda nsr 50 motorról amit csak tudtok? :)
Köszi:CDI
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok ,hogy nincs e valakinek 80-as blokkja kompletten működőképesen eladó mert itt a nyár és megadta magát a mocim. :/
Eladó!