Szia! Ez egy Honda MT. Az MTX-ben az X a központi teleszkópra utal, bár azért ettől már rengeteg mindenben eltér. Szerintem nagyobbak is az MTX-ek, meg nagy részük már víz hűtéses, 6sebességes.... Igazából azért írtam Rád, mert nekem van kihajtásom. Attól függ, mit ér neked egy teljesen épp. Ha kell lefényképezem... Üdv; Zoli
Jah, nem írtam le, mim van. MTX50-ként vettem, de inkább néz ki MT-nek. Esetleg meg tudja mondani valaki, hogy mi lehet ez? Abszolút kezdő motoros vagyok, szóval ne nézzetek hülyének.
Mióta megvettem a motorom, azóta nem működött a kilométer óra. Most szétszedtem a meghajtást, és úgy látom, hiányzik belőle a fogaskerék. Dobok egy képet is.
Ha valakinek van eladó, kérem írjon egy mailt a köv. címre: achillesdope(kukac)freemail(pont)hu
Na szia ! Megtudtam a mociról hogy Japán, még ma megpróbálok képet küldeni. És még az érdekelne hogy hányas trafó kell hozzá, és hogy neked van e olyanod és mennyiért adod el?
Sziasztok,
MTX80-as motorom első rugózása mintha alacsonyabb lenne mint volt korábban, rövidebb a rugóút és puhább is. Hogy lehetne visszaemelni? Több olaj kell bele?
Szia! Képet holnap tudok, de tökéletes, nincs szétverődve, ahogy szokott... 3000Ft-ért adnám, plusz a posta, ha nem vagy Békés megyei, ami 1000Ft-ba kerül, ha előre utalod a pénzt, vagy 1690Ft, ha utánvétesen adom fel, ami annyit tesz, hogy akkor kell kifizetned az összeget, amikor átveszed a postástól... Várom válaszod, üdv; Zoli
Mióta megvettem a motorom, azóta nem működött a kilométer óra. Most szétszedtem a meghajtást, és úgy látom, hiányzik belőle a fogaskerék. Dobok egy képet is.
Ha valakinek van eladó, kérem írjon egy mailt a köv. címre: achillesdope(kukac)freemail(pont)hu
Előre is köszi!
milyen olaj kell a váltóba MTX80-ba? Olyat találtam a neten, hogy 10W40 4 ütemű olaj. Lehetséges? Beletettem, csúszik a kuplung.
üdv,
Robi
házzal együtt irjon
mail/msn paradipal@hotmail.com
vizpumpa also felsö ház +lapát
bzoltan94@indamail.hu
Köszi
Üdv: Dávid
http://www.vatera.hu/honda_mtx...
Mert ha igen akkor fújj bele.
MTX80-as motorom első rugózása mintha alacsonyabb lenne mint volt korábban, rövidebb a rugóút és puhább is. Hogy lehetne visszaemelni? Több olaj kell bele?
UI: Kösz a vételt!