A szívócsonk felőli rész még okés, az úszóház viszont teljesen ellaposodott. Ez a cérnás dolog elég félmegoldásnak tűnik, átmenetileg jó is lehet, de jobb lenne egy eredeti tömítést találni, hátha valakinek van elfekvőben.
a szívócsonk részhez, tegyél kb 5mm vastag szilikongumit.
Az úszóházhoz pedig: vedd ki a tömítést, tegyél bele vastag cérnát és tedd vissza a tömítést. Kész. :D
Sziasztok!
Az MBX 50 eredeti karburátorához keresek tömítés szettet, tud valaki valami jó oldalt hozzá? Amit én találtam az mind külföldi, és ~12k szállítással együtt... Azért ez nem túl reális.
Vagy ha van valakinek felesleges, és meg akarna tőle szabadulni.
Sziasztok, segítséget kérnék szépen. a képeken látható Km óra meghajtó csigát keresek, mert az enyémen szétkopott. Valamit egy kuplung kar is kellene. SOS. Köszönöm előre is.
Van egy 125-ös Honda MBX-em és sehol sem találom a következő alkatrészeket, lehet használt is, ha valakinek van kérem jelezze: üzemanyagtartály csappal együtt, lámpa körüli idom, első féknyereg (2 dugattyús), ill. jobb oldali kormánykapcsoló, hátsó lámpabúra, valamint szívócsonk (membrán nélkül). Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok :)
Van egy Mb80-asom (50-es karbival) és csörög meg zörög meg az alapjárat is egyszer jó egyszer nem (ha bemelegedett akkor szokott lenni de nem mindig!) . És megoldás lehet-e a kiegyenlítő tengely valamiféle hibája mert egy korábbi hozzászólásban azt olvastam hogy igen.
Előre is köszi :)
nem olyan nagy az, pár cm a simóhoz képest, no meg az mb 50 é is rettenetesen nagy :D
Ha nem 90 el mész városban nem gáz az szerintem.
Én egy 80 as mbxet hajtok, egyszer már belekötöttek, sőt már balesetem is volt, de nem jutottak sehova.
Sziasztok.
Tegnap előtt vettem egy mb 80ast, most fényezem meg kábelezem.
Mivel brutális nagy henger van rajta így félek vele járkálni, ezért szeretnék egy alsó takaró idomot venni.
Lehet egyáltalán kapni hozzá? vagy melyik motorrol lehetne átrakni rá? előre is köszönöm a válaszokat
Telefon:06302265808
Email:farkasgyorgy4@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Az úszóházhoz pedig: vedd ki a tömítést, tegyél bele vastag cérnát és tedd vissza a tömítést. Kész. :D
Az MBX 50 eredeti karburátorához keresek tömítés szettet, tud valaki valami jó oldalt hozzá? Amit én találtam az mind külföldi, és ~12k szállítással együtt... Azért ez nem túl reális.
Vagy ha van valakinek felesleges, és meg akarna tőle szabadulni.
Kuplungkart itt találsz: https://citybike.hu/spd/KHK007...
Anno itt vettem én is.
Van egy 125-ös Honda MBX-em és sehol sem találom a következő alkatrészeket, lehet használt is, ha valakinek van kérem jelezze: üzemanyagtartály csappal együtt, lámpa körüli idom, első féknyereg (2 dugattyús), ill. jobb oldali kormánykapcsoló, hátsó lámpabúra, valamint szívócsonk (membrán nélkül). Előre is köszönöm a választ.
MBX 50-80 első teleszkópot keresek (első felni is jöhet). Valakinek esetleg eladó?
Hersa, nem neked van technigas kipufogód mb-n :D ?
ha nem remeg meg semmi, akkor jó az a tengely állás :D
De ha szétszeded megtudod nézni.
Van egy Mb80-asom (50-es karbival) és csörög meg zörög meg az alapjárat is egyszer jó egyszer nem (ha bemelegedett akkor szokott lenni de nem mindig!) . És megoldás lehet-e a kiegyenlítő tengely valamiféle hibája mert egy korábbi hozzászólásban azt olvastam hogy igen.
Előre is köszi :)
Ha nem 90 el mész városban nem gáz az szerintem.
Én egy 80 as mbxet hajtok, egyszer már belekötöttek, sőt már balesetem is volt, de nem jutottak sehova.
Rakj képet ha kész
Tegnap előtt vettem egy mb 80ast, most fényezem meg kábelezem.
Mivel brutális nagy henger van rajta így félek vele járkálni, ezért szeretnék egy alsó takaró idomot venni.
Lehet egyáltalán kapni hozzá? vagy melyik motorrol lehetne átrakni rá? előre is köszönöm a válaszokat