Üdv!
2-3 hónapja vettem egy Honda CBR 600rr 2007. 01. motort.Hétvégén kerültem vele egyet és menet közben elkezdett durrogni,majd pár száz méter után elment egy ki erő meg a hang is teljesen megváltozott.Mitől lehet ez ? Köszi!
Új vagyok itt. Motorvásárlás előtt állok. Nagyon tetszenek a strettfighter jellegű motorok. Nem csutkakormánnyal, rövid üléssel. Friss jogsim van, ugyse tudok egy darabig szállítani senkit.
Két hete láttam egy CBR 900-ast átépítve streetfighternek. Elgondolkoztam a dolgon erősen, hogy kellene egy ilyen nekem is. Én valszeg kisebb gépből készíttetném. Sztem 600 rr-ből. Az lenne a kérdésem, hogy ez szerintetek mennyi pénz a motoron kívűl. Ahogy néztem a hátulját, az ülés részt azt át kell építeni, ez sztem anyagárban nem lehet sok. Aztán a csutka kormányt cserélni kell. Nem tudom, hogy mi a pontos neve a motoron a kormánybefogónak, de gondolom azt cserélni kell. Lehet azt cserélni úgy, hogy a villát ne keljen? Olyan kellene ugye, amibe középen lehet befogni a kormányt. Nyilván elöl kell átalakítani valamit, mert a lámpa sem maradhat az eredeti. De azt gondolom, hogy ez sem lehet nagyon nagy összeg. Szerintetek kihagyok valamit? Segítsetek légyszi! Köszi!
hellotok! ha lehet egy kérdésem....!!!
hétégén vettem egy f4i 2002 es evjarat Fs... és az lenne a problémám vele hogy a tanksapkát ha felnyitom alig tudom kinyitni mert akkora vákum van benne! a levegőztető csőbe belefújtam kompresszorral de nem javult ! van valami otletetek hogy mitol lehet?
Sziasztok,egy kérdésem lenne. Tudja valaki hol találom vagy mi a színkódja a fehér-kék cbr 954rr-nek. A kék szín érdekelne a far idomon mert üléspúpot szeretnék majd színre fujatni.
2-3 hónapja vettem egy Honda CBR 600rr 2007. 01. motort.Hétvégén kerültem vele egyet és menet közben elkezdett durrogni,majd pár száz méter után elment egy ki erő meg a hang is teljesen megváltozott.Mitől lehet ez ? Köszi!