Honda cbr 600 fs rossi replica, 2002-es, valóban sérülés és karcmentes állapotban 27000km-rel, külföldi munka miatt ár alatt eladó! Ha valakit érdekel bármikor hívhat! 30/298-7680
Gondolkozok egy pár mmotoron hogy ha az enyémet megveszik mit kéne venni a cbr600f4 nagyon izgatja a fantáziáma,olvasgattam róla teszteked dicsérték is meg szidták is.Volt ahol azt írták hogy unalmas motor,utolse éri a többi sportgépet,gyenge meg ilyesmi.Mivel gondolom itt van egy pár embernek f4-ese írhatna róla valami dolgot hogy milyen a gép. Előre is köszönöm.
tisztelt system!
A tarka barátomat aki tényleg bari szertném meglepni egy tarka topickal!Ha ven erre mód akkor légyszives tegyél eleget oly nagylekű kérésem nek ami neked csak megy gombnyomás de még is nagy örömet okoznál nekünk!
köszi kykee
Honda cbr 600 fs rossi replica, 2002-es, valóban sérülés és karcmentes állapotban 27000km-rel, külföldi munka miatt ár alatt eladó! Ha valakit érdekel bármikor hívhat! 30/298-7680
Egy 2001 környéki CBR 600F ről a 167 centimmel leér vajon a lábam?
előre is köszi:)
Mivan gyerekek mincsek F-es kolégák?
Jó idő van és mindenki nyomja!:)
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=tipus&cat_
id=53223
Előre is köszönöm! :)
eladó aképen látható cbr,friss műszakival,névre írva,teljesen gyári ,szép állapotban,ha komolyan érdekel,hívj 06 30 597 02 49 irányár:1millió 80ezer
Jó olvasgatást! Teszt
Lehet, hogy nem én vagyok az emberetek.
Viszont egy F et és az Fst még meg tudok különböztetni.
A tarka barátomat aki tényleg bari szertném meglepni egy tarka topickal!Ha ven erre mód akkor légyszives tegyél eleget oly nagylekű kérésem nek ami neked csak megy gombnyomás de még is nagy örömet okoznál nekünk!
köszi kykee
Hátha megtudom mitől az.
biztos ad helyet,ha az egyszemélyes triumph tigernek adott.....