Jelentem,Én is élek! 510 Km, a mai etap. Balaton és környéke!
Valamint megismertem Zorro bratyóját!
Perforált bőrben! Fáztatok már annyira, hogy fájt? Vagy annyira, hogy menet közben, annyira remegtetek, hogy a motor is remegett? Beülök egy kád forró vízben, majd talán holnap kiszállok! A Magyar Dl-esekkel voltam, és egyedül Én képviseltem a Hondát! Remélem büszkék vagytok rám!
További szép estét skacok!
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, azt hiszem akkor a
Michelin mellett döntök!
Azt hittem ma tuti idő van (álló helyben az is volt) de majd le szakadt a combom a hidegtől! :))
De azért nagyon jó volt már két keréken lenni!
A Michelinnel nem lősz bakot. . . ha az utcai gumikhoz ragaszkodsz! Nekem az utcai gumák közül csak a michelinek jöttek be. Valamiért. a conti miatt + ne magyarázkodj. Az a szar csak a Milkának jön be! Na de erre mondják azt , hogy aki tud motorozni az a szarral is tud! Ha + sportosabbak közé sorolod magad, akkor próbálj ki vmi vágott slick-et! Ha nem próbáltad még akkor meg fogsz lepődni. . .
Üdv
Gumi nélkül a legjobb. Hidd el. Ha elkopik az Xx-en a gumi, vedd le róla, a motort pedig állitsd be a garázsba és hagyd ott a francba. Ott van a legjobb helyen....
A gyári Bridgestone Batilax gumi után Michelin Pilot Road 2-őt választottam rá nem bántam meg, komfortosabb vezetés stabilabb jobb tapadást biztosít mint a fentiekben említett gyári szett ezen ne gondolkozz az egyik legjobb túragumi a piacon. Igaz egy kicsit húzósabb mit a Conti de sokkal tovább fogod vele róni a kilométereket.
Szia!
Igen meg néztem a képeid!
Hát le a kalappal...!
És láttam a gumit is! De nekem valahogy nem jött be, mert rettentően csúszok vele! Elég egy kicsit nagyobb gázadás vagy egy sportos elindulás :) és már csúszkál a vas! Pláne a híres fehér aszfalton! :( Igen hallottam hogy a d208 as elég hamar kopik, nekem ezért nem jön be az sem! 80 %-ban két személlyel megyek! Viszont a Michelinről meg nem hallottam semmit csak amit a gyártó ír róla, de hát ugye az sem mindig mérvadó, mert nyilván dicsérni fogják! Nem tudom mi légyen...!
Az adatlapért meg még egyszer bocs! :( Üdv.!
A d-208-at nekem a hatszázasom 4-ezerre ette meg!Igaz ezalatt az idö alatt,oda volt ragasztva az uthoz!
Én az általad "szidott" Contival járok,már évek ota!12-14 ezeret elmegyek vele,pedig 90%-ban kétszemély,meg megpakolva!Nekem bejött,ráadásul tapad rendesen!Ha a képeim között megnézed,pályán szikrázik rendesen az XX oldala!
Hamarosan itt a tavasz!
Nem akar valaki átülni egy nagyon jó állapotú XX-re?
http://www.hasznaltauto.hu/2214731_honda_cbr_200
4
video:
http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/rek
lam/honda-cbr-1100-xx-31514
Üdv. Brick