És legalább 1000-es legyen!
De én azt ajánlanám,"kezdésként"euroring!
Kicsi,las
su pálya,de legalább kissebb sebességnél gyüjtessz tapasztalatot,és ismered meg a motor reakcioit!
voltál már a pannonringen?
Mert amit irsz,az az euroringre(örkényring) igaz!
A Pannonring gyors,széles,és jobb az astfaltja mint a H-ringé!
Nem véletlenül közkedvelt a motorosok körében,a távolség ellenéreis!
Igazi motoros pálya!Nem olyan mint a "h"-ring,az Euroringröl meg nemis szolva!De épp ezért,mert motorospálya,nemjo az XX-nek,Busának,FJR-nek,stb.Oda igazi supersprt géppel jo menni!tévedés neessék,nem azt állittom,hogy a fent felsorolt masinákkal,nemlehet végig menni,de egyszer kikell probállni egy igazi sportmasinával,és akkor megtudod milyen az a pálya!
azé nemjó azxx-nek mert a pálya kicsi pörgős 600-asoknak fexik igazán.ezenkivül meg csúszik a drága.egy ilyen bálnát meg nehéz dirigálni a szűk kanyarokban.izomból meg nem tudsz menni mert tul sok a nyomaték ha pörgeted.ha meg nyomatékoskodsz a kicsik kikerülnek hogy azthiszed szemből jöttek.
asszem jól mondtam......
Ha kérdeznek,megprobálok legjobb tudásom szerint válaszolni!
Ennek több okais van!
1)Ne mondják hogy tudtam rola,csak nem szoltam!
2)Ne a saját,illetve motorjuk kárán tanuljanak!
3)Ami keveset tudok,szivesen átadom.Énse ugybujtam ki anyucibol,hogy mindent tudtam,engemis tanitottak!
Nekem gyenge a szivem az ilyesmihez!
No meg tán 2-3 ember van akimögé felülök!Abbol egy (Sanyibarátom),már nemmotorozik!
A másik Menya,és Gáborom(Fiveurban).Ne vedd sértésnek,de tyukszaros életem nembizom akárkire!Talán ha majd motorozunk párszor,utánna!
eszem ágába sincs azt állittani,hogy nemértessz hozzá4
Meghogy én mester?!Bár ez olyan mintha hájjal kenegetnének!
De az XX egy bálna pályán!Igazábol sehovase valo(pályára).
De Pannonringre R-1
És legalább 1000-es legyen!
De én azt ajánlanám,"kezdésként"euroring!
Kicsi,las
su pálya,de legalább kissebb sebességnél gyüjtessz tapasztalatot,és ismered meg a motor reakcioit!