5ig győrben vagyok,még nem tudom mi lesz,szerintem gyalog leszek akkor,és nehéz hazamennem úgy meg ivánról.ha meg kocsival az meg olyan józansággyanús
szóval avassatok be hogy milyen alkoholszint a terv
Csak a tisztánlátás kedvéért: milyen merényletet terveztetek?
Meddig lennénk?
Mert ha bemarunk, akkor mielőtt odamennék, ledobom a motort muteréknál... oda négykézláb is haza tudok mászni .
De ha csak egy rövid meeting lesz, akkor utána hazajövök Győrbe...
Holnap (péntek) estefelé 19:00 órakor a VIKING nevű vendéglátó objektum terasz fedőnevű külső helyiségében TALÁLKOZÓ a fórumosok ráérő részének !
Jimmy, Dh, én biztos, Ramirezék is beígérték, Gomez, Mocorgóék, Balu, Santsó, Csokkendroller, Kalev, és mindenki aki tud, jöjjön egy mittomén mire.
Írgyatok, kinek jó.!
Holnap (péntek) estefelé 19:00 órakor a VIKING nevű vendéglátó objektum terasz fedőnevű külső helyiségében TALÁLKOZÓ a fórumosok ráérő részének !
Jimmy, Dh, én biztos, Ramirezék is beígérték, Gomez, Mocorgóék, Balu, Santsó, Csokkendroller, Kalev, és mindenki aki tud, jöjjön egy mittomén mire.
Írgyatok, kinek jó.!
Na ez elég jó,én megakadtam az sbk riding challenge-nél,az újabbakhoz kevés a graf kártya,gépen kívül meg nincs másom
Jut eszembe elmegyek arielezni veled ha utána 1 nap alatt megfelezed a féktávomat.Ja várjál mindegyik feltétel nekem kedvez és neked okoz gondot? Hopsz
Ezt hogy érted, Drága?
Én általában utánfutón viszem le a motort, ami ráadásul még yamaha is, nem kawamaki ....felülnél Te egyáltalán arra?
Na meg, ha utánfutón visszük le a motorokat akkor beülsz az autóba, azért, hogy nézegethessél a ringen? Vagymi?
Amúgy szívesen, bármikor.
Feltettem ide, valamikor korábban, hogy mikor lesznek pályanapok.
szóval avassatok be hogy milyen alkoholszint a terv