Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az elmúlt 1,5-2 hétben hanyagoltam, de amúgy igen
Jársz még A K.O Gym-be balu?
Valami gurulás biztos lesz holnap is, de majd még kiderül hogy mikor/merre/meddig...
halihó! holnap biztos jó idő lesz! délután gurul valaki egyet?
visszatértem
volt mit visszaolvasni
holnap mijen idő lessz
eső vagy nem eső?
motor vagy nem motor?
Jóéjt! én erről fogok álmodni!
Lassan búcsúzok....mindjárt hazaér Mocilaci, még vacsit kell csinálnom neki.Bisztosan beköszön!
Rakjatok egymásra nyomkövetőt....én meg lesem merre jártok és tudósitok...úgy is csak a szgáp mellöl kémlelem a dolgokat...
mi 6ig bent voltunk.Motorosgyula nem bírta a tempót .Bogyesz-t láttam József Attilánál a lámpánál meg Balu-t reggel még mikor jött St.Ivan-ra
Mondjad...
jólmegyéknél
haverral kerestünk a városba egy motorossal beszélgettünk hogy nem e látott a környéken egy kék SV-t sárga bukóval. de nem. nembaj majd legközelebb. de akkor telefonszám cserével :D
Akarod tudni, mi dolgom lesz holnap?
Hivjál holnap, h mi van! oszt gyere pénteken a dvd-vel
Na , lépek is, dolgom van még nekem is.
Jók legyetek, azt holnap tali.
Csá
Szióka:)
Majd holnap kiderül....
Vagy nem..
Utána megyek a Santsóhoz, lemásolom a filmet, Nektek is átirom, pénteken meg elviszem oda hozzátok az "irodába"
Mindez azért van gyerekek,mert marhán ráértek!
Aki dolgozik, az most ér haza.....
Sziasztok! Mizu Bogyesz?
Ott vártalak a Shell kútnál, de mivel nem jöttél, gondoltam megnézem hogy írtál-e fórumra (van net a telómon). Akkor olvastam az Agip kútot. Odamentem, 55-ig vártam, aztán eljöttem kerülni egyet. Jót bújócskáztunk
Balu te egy kaméleon vagy. eddig kerestelek a városban. agip kuton láttam 1 szer mikor kikanyardosz. utána mint a kámfor
Én nem...
Üdv!
Volt vki a Red Baron március végi túráján? Milyen volt?
Csá.
Mocilaci, nem voltál
ha ilyen súlyos nem kell nem akarok ilyen "elmondtam szóval most meg kell hogy öljelek" szituba keveredni Inkább csak jó munkát kívánok