Reggel kell vegyek akkut Bélinél, Veszprémvarsányban pirosat kaptam a vasútnál, leállítottam, azt utána már nem indult. Hívtam Ekecselek barátom hozott futót, szerszámot, multimétert, bikakábelt na azzal indult a T5-ről bikázva egyből. Töltés van fix 14V. Azért a régi akkut viszem kiméretem, hogy kizárjak más hibát. Egy autós kérdezte kell e segítség. A motorosok csak intettek.
Jó étvágyat
Én éppen a tatár beefsteak-et csinálom
Nyam nyam
Én is gondolkoztam egy kis karikán, aztán úgy döntöttem, majd szombaton előbb eljövők a melóból és akkor csavargok egy kicsit....
Még úgy is módosítók ezt azt, de ahol szar az út naaa arra nem mennék!!
Orfűn is beleszaladtunk egy olyan kibaszot sz@r szakaszba, hogy már mindenkinek a fasza is ki volt.....
Oda csak Gs a jó motor!
Csodálom, hogy a műanyag motorom nem eset szét
Holnap akkor 11:30-kor tali az ipar úti omv-n. Gyirmóti most nem vállal, anno ott bőröztettem újra a kormányt.
De Gyirmót elején van egy - a kocsiból szoktam látni.
Ki volt az?
Kicsit összeugrott a gyomrom, amikor először olvastam Kisalföldben.
Ott nem írták, hogy meg is állították…
Vigyázzatok Magatokra!
Autókárpitost keresek helyben ha valaki ajánlani tudna megbízhatót, azt nagyon köszönom előre is.
Na az megint egy jó kaja pirítóssal... hideg sörrel...
Én éppen a tatár beefsteak-et csinálom
Nyam nyam
Én is gondolkoztam egy kis karikán, aztán úgy döntöttem, majd szombaton előbb eljövők a melóból és akkor csavargok egy kicsit....
Orfűn is beleszaladtunk egy olyan kibaszot sz@r szakaszba, hogy már mindenkinek a fasza is ki volt.....
Oda csak Gs a jó motor!
Csodálom, hogy a műanyag motorom nem eset szét
Egy ilyen kis túrát tervezek, de ha vasárnap megyek akkor hajnali fél5kor már indulok!
Sorry
Cered-Felsőtárkány-Mátra a terv....
Aztán, hogy mi sül ki belőle....