Én nem tom, mert már régen voltam, de meguntam elég volt....engem a belépő nagyon nem érdekel, beleuntam.Hosszú...
Elég volt az éjszakai szerelésekből, a metanol, meg nitrometán keverésből....nyertem 14 kupát, ennyi....marad a pályázás.
Én amikor elkeztem járni 500 Ft volt a belépő és 500 Ft volt a nevezés......Most meg 2500 a belépő azt hiszem meg még ennyi a nevezés... de mit kapsz ezért, ? azt h szórakoztatod te a népet....
Kapuváron 2 jó fagyizó is van.Egy jó és egy iggggggggggggen jó, a legjobb az országban.Mármint a fagyi...maga a fagyizó, régi és semmi kül.De ott a legjobb a fagyi a világon!
Motorosok!Jövő hét szombaton(10.)egy motoros barátom végzetes hibát követ el,és megnősül!
Aki ugy gondolja,hogy volna kedve egy felvonulás keretében elkisérni,azt szeretettel várjuk fél 4 kor a csornai lidl parkolóba...
Elég volt az éjszakai szerelésekből, a metanol, meg nitrometán keverésből....nyertem 14 kupát, ennyi....marad a pályázás.
Amúgy hol?Melyik fagyizó az?
Az écsi-t is ugyanazok rendezik....szóval, ha nagy kalap, akkor a néppel van a baj....
Fagyit a Rostánál mérnek.Az fagyi.
A Monako meg jól néz ki, jó oda beülni ennyi.
Én azt hallottam, h nagy buli....
Félrevezettek? :) Mert ez az Écsi egy kalap.....
Régebben szoktam.De tavaly már nem indultam és idén sem...
A Fetőszentmiklósi gyorsulási versenyre is ki szoktál menni?
Fagyi? :)))
A hétvégét megbeszélhetjük szerintem.. :)
Hol lehet mocira kormányt venni?
Aki ugy gondolja,hogy volna kedve egy felvonulás keretében elkisérni,azt szeretettel várjuk fél 4 kor a csornai lidl parkolóba...
délután valahova megyünk fagyizni?