mostmár télleg nem értek semmit se az még haggyán h nem a nyuszi tojja a tojást de h aza sok idiota aki szakálat veszfel dec5.-én nem a télapó az már télleg sok és a kibabát a gólya hozza mert dugni olyan undoritóóó
A haveromnak azt mondták,álljon rá motorral a fékpadra. Megkérdezte a vizsgabiztost hogy normális-e. Aztán a kezébe nyomta a motort,és mondta neki hogy tolja rá a vizsgabiztos,de ha eldönti a motort és csak egy karc is lesz rajta,akkor garantálja neki hogy hetekig csak pépeset tud fogyasztani,és hogy lesz ideje gondolkozni otthon a táppénz alatt hogy mit rontott el.
Ja az enyémen is nyitott rendszer van. Tőlem azt kérdezték hogy hol a gyujtáskulcs. Mondom,ezen nincs. Ja,akóó jó. Ennyivel meg is beszéltük a dolgot.
nagyon?
nem ez a vicc hanem hogy a kipuba belekötött a nyikhaj kisgyerek,hogy ez mekkorát fog szólni(remus MATRICA van rajta,de akkor is csak egy 25ösről beszélünk).beröffentettem mire jött a kérdés hogy na mikor indítod... volt vagy 20 dB.
ja a másik része hogy a fék nem volt bekötve elöl de ugye a precíz ellenőreink az azonosítószámoknál és a kipunál leragadtak.jellemző az országunkra,azt nem nézik amit tényleg kéne,azt meg igen aminek köze nincs a biztonságos közlekedéshez
pedig én azt hittem még...
áh akkor keresek másik csaj-t.foregon jó lesz ő amúgy is egy érző lélek
basszus 100 oldal tömény hülyeséggel teleírva.nem sámli
és hol van AZ a hely?
Ja az enyémen is nyitott rendszer van. Tőlem azt kérdezték hogy hol a gyujtáskulcs. Mondom,ezen nincs. Ja,akóó jó. Ennyivel meg is beszéltük a dolgot.
nem ez a vicc hanem hogy a kipuba belekötött a nyikhaj kisgyerek,hogy ez mekkorát fog szólni(remus MATRICA van rajta,de akkor is csak egy 25ösről beszélünk).beröffentettem mire jött a kérdés hogy na mikor indítod... volt vagy 20 dB.
ja a másik része hogy a fék nem volt bekötve elöl de ugye a precíz ellenőreink az azonosítószámoknál és a kipunál leragadtak.jellemző az országunkra,azt nem nézik amit tényleg kéne,azt meg igen aminek köze nincs a biztonságos közlekedéshez