Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

barom mikor lehet hozzád ledobni majd a sárgát? február,március környékén ráérsz valamikor?
JÓ REGGELT!
szia gyurika ! nézd mit találtam
reggelit!
nekem kikotyogta már döme , hogy azért hív téged veretni mert mikor először elesel majd ő odaugrik és levágja a kéményvéget a gépedről........és utána majd már nem leszel medvesajt neki te se.....
én is attól félek hogy a kipufogó végemre pájázik majd fém detektorral átvizsgálom
engem nem enged döme mert narancs a mocim....
még filmet is hiába írok neki ....pedig lehet mennék .......de mindegy majd önkielégítek itthon a wc-be
köszöjük ezt az eszmecserét
most akkor te jösz?
ha rám hallgattok azt csináltok amit akartok
viszont endurószakmailag halkan és félve jegyezném meg ......egyrészt a rövidebb hamarsötétedős téli napokat figyelembevéve nem érdemes lábon elmenni tatabányára mert egy nagyjából sima odamotorozás vár rátok a hideg szélben és mire odaértek fordulhattok is vissza ...persze lehet fűszerezni az utcát de akkor meg az idő kevés a menetre főleg skyro tuning kipufogója miatt is hátrányba keveredhettek az idővel ...ez nyáron persze penge na nem a kipuff hanem a túra ........szerintem inkább ezen a részen kéne veretni egy frankó csak picit kisebb ám de annál részletgazdagabb feladatokkal terhelt karikát esetleg ...se
oké
Majd kiderül. . ..
Reggelt!
oké
és onann tovább? mert írtatok ilyeneket hogy T bánya
Kint Tokod fölött a pályán fél 10 körül?
téllleg kibaszás....
ráadásul most emelték az licence árakat...
olvastam!

na pont ezért nem fogok indulni a magyar bajnokságban!

megyek inkább a sógorokhoz meg a szlovákokhoz aztán kapja be ez a retkes ország!

Rendesen szégyenlem, hogy itt kell élnem!
Nemzetközi licenc nevezzük"I"(internésönel)-nek minden országra érvényesen a profi sport (OB,EB,VB,stb)rendezvényeire jogosít fel!
Tömegsportba meg ugye már egy síma "N"(nésönel)licencel sem mehetsz,mert a motocross alapkiírásban úgy van meghatározva hogy csak "C" vagy "C2" licencet váltott"amatőr "versenyzők részére a szabadidő sport keretein belül!
Ugyhogy azt tanácsolom hogy váltson az emberetek egy magyar "C" licencet is (elvileg nem lehet)hátha nem vetik össze a külföldi szervezetek névsorával,adataival,licencével.
Mi a fasz bajuk van a gyökér köcsögöknek?

Csak a lóvét akarják lehúzni! A F.I.M.-es nemzetközi licensz előtt fejet kell hajtaniuk vagy ha nem akkor ha a nemzetközi szövetség elé jut, hogy ilyen seggfejek akkor viszlát magyar szövetség! Agyő MAMSZ!

Buzi banda!
Jani,nem jó itthonra a kinti licence
hali
én még nem tudom majd valahogy irtesitjük egymást vagy még nem tudom én mingyárt megyek el majd csak este leszek
üdv fiúk és lányok
Holnap hogyan lesz mi lesz? hól találkozunk?
de hát ez már istenes csak holnap is legyen ilyen idő mert ma dolgozni megyek