pont letöröltem ezt az egyet ...a többi az sima meghajtókép fájl...de itt valami volt még írva csak helyhiány miatt reggel letöröltem.....ezért most nem tudom idézni ....
de amit megírtam dvd-t belőle azt visszateszem és a gép simán játssza ..de az asztali az nem
majd legközelebb lesz ilyen akkor megmutatom.........
kell egy olyan hogy "Daemon Tools" (www.szoftverbazis.hu ról letudod szedni) az csinál egy virtuális meghajtót oda be kell rakni az ISO-t és akkor az olyan mintha CD-n lenne csak a gépen van egy fájlba de felismeri rendesen
na valami fontos....skyro lejött egy film iso-ba de nem játsza le asztali dvd....
és ahogy már sokszor működött ugyanúgy lett csinálva ..vagy nem sima iso fájl vagy a fene tudja ...vélemény
jaaaaaaaa vágom...ha az akire gondolok akkor a tetteiből az következik , hogy ő a fals ..tehát nem számít a szava ...meg egyedül is van vele ...főleg azon nevettünk sokat , hogy oda kell menni ezt ezt a képet festegetni mert itt már nincs hova festegetni
de amit megírtam dvd-t belőle azt visszateszem és a gép simán játssza ..de az asztali az nem
majd legközelebb lesz ilyen akkor megmutatom.........