Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
GasGas
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
lenes
http://www.elfyourself.com/?id...
atis38
Egyébként L-es!De ha kissebb kell akkor van egy ugyan ilyen M-es használt!A kedvesemé volt ő 173/58 de 175/65 ig jó!Természetesen ez olcsobb!
atis38
A Szpájnak igaza van!
Reggel tettem fel fotot és 20000 ft-ért adom!Itt egy foto és a tel számom, 20/3211550
gabesz72
endurocrossba olya reggel 5ora környékén tedd be képe tis rola
gabesz72
atis helyett:"SPIKO FUL PROTEKTOR ing (bolti ára 39000) 20 papírért!"
szaraz18
cső atis!a protektor ing után érdeklődök h milyen márka mekkora és árba hogy adod?
ronis
basszus,, jokor szolsz,,,,
atis38
...aztán nem tul sok beiglit zabálni...mert nem fog elbirni senkit a motorja...
lenes
Benzingőzben gazdag békés és és nyugalmas karácsonyt minden motorosnak és családjának minnél kevesebb kórházi látogatást!
ThomasCR
Lassan jön a Jézuska, Szeretetteljes Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek ! (na meg sok jó ajándékot a fa alá) Tomi
Faisst
TrialosJani
Azt hiszem most sirni fogok...........
Annyira megható.........
Factory
Hasonló jókat szeretnék elmondani nektek mint amit a Jani nagyon precíizen összefoglalt elöttem!
Nagyon Boldog,Szeretetben-Szerelemben Gazdag karácsonyt és kedves családotoknak!
János barátom,örülök,hogy ismerhetlek
u.i.:poroltómentes karácsonyt
Faisst
Boldog Karácsonyt mindenkineeeeeeeeeeeeek
TrialosJani
NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!
Kivánom, hogy mindenkinek úgy teljesüljenek az álmai motorozásban, családban, szerelemben és az életben egyaránt mint ahogy Nekem teljesültek!
Köszönöm Nektek ezt az évet, hisz Nektek akik itt vagytok köszönhetem a legtöbb mindent!
Ti vagytok a legjobbak.......Családom!
Endurocic
Jó étvágyat!
zoozee
én még nem...de mindjárt meghalok az éhségtől
Endurocic
Mindenki ebédel?
Endurocic
Sziasztok!Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kivánok mondenkinek!
zoozee
BOLDOG KARÁCSONYT!
roly1075
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
szigony
hy mindenki!BOLDOG KARÁCSONYT!
zoozee
szewa gáborom! tegnap sokáig edzettetek még ? mi már nem bírtuk a hideget/gyalog/ és bevonultunk a kocsmába ....hoztam láncot gézától......köszi a közbenjárást
BOLDOG KARÁCSONYT !
ronis
joreggelt karácsony,
BGabor
Szotyesz Zozesz!
❮❮
❮
…
757 / 9755
756
755
754
753
752
751
750
749
748
…
❯
❯❯
Annyira megható.........
Nagyon Boldog,Szeretetben-Szerelemben Gazdag karácsonyt és kedves családotoknak!
János barátom,örülök,hogy ismerhetlek
u.i.:poroltómentes karácsonyt
Kivánom, hogy mindenkinek úgy teljesüljenek az álmai motorozásban, családban, szerelemben és az életben egyaránt mint ahogy Nekem teljesültek!
Köszönöm Nektek ezt az évet, hisz Nektek akik itt vagytok köszönhetem a legtöbb mindent!
Ti vagytok a legjobbak.......Családom!