Itthon vagyok. Most keltem. Kajálok,sztán csinálom az előszobát,hogy karira kész legyen. Már kevés napom van. egy se! Gyere ki!Megvan a Galaxis utikalauz?
ezt nézzétek meg,, ez a jövö,, csak az a gáz vele hogy nincs semmi hangja,, DE ÉN MÁR KITALÁLTAM A TUTIT,,! mivel elektromos rá kell szerelni egy mp3 as lejátszot egy brutál hangszoroval, és a hangerö gombot összekötni a gáz potméterrel,,!
ÉS akkor olyan zenét töltessz le a netröl amilyet csak akarsz, pl,: géppisztoly sorozat, vagy elefánt csorda,, esetleg a bécsi keringö,, vagy bach kantáta fuvolára,és klarinétra,,vagy sportmotor hang,, de a lehetöségek tárháza határtalan,,,! http://www.youtube.com/watch?v...
jajaja,, pastrana már teszteli vele THE TEN BACK FLIP- et, elkűldi az ugroban, és csak rá kell gondolni hogy mennyit akar fordulni, ezt érzékeli a rákszűrö a seggén keresztűl, : - hogy-é a rákba, tizet fordulni,,,? te akartad, wazze, és nyitja a rakétákat,
ez látod eszembe se jutott......én hülyefasz azthittem ez egy félkész gép..........
hát barátom így már összeállt a gép ...........
ez akkor egy kész motor 2014-es prosóba már benne lesz
azt észre sem vettem,,, biztos emlékezö fém,,,és minden rugozás után vissza áll az elöre beprogramozott szintre,,, elsö kerék meg azért nem kell bele mert azok nem telok hanem rakéták ,amik a föld felett tartják az elejét mindig a szintén elöre beállitott mértékben,,
Viszont
honann netezel? Munka? Te stahanov