Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zokszigén
Majd zaklatlak ha tudok már mondani valami konkrétat
nekem jó danikám
Leghamarabb jövő hét...

A héten már biztos nem...meg majd még z-val is egyeztetnem kell...
Nem sürgős, csak úgy eltűntél mint seszínű málhásállat a talajmenti vízpárában...kiabálj majd ha tudod már hogy mikor jössz...
meg ne lássalak errefelé benneteket...
Dani! Mikor jössz erre?
Hy Dani. Nem felejtettem el,csak a multkor nem kellett mennem Pestre,csak azért meg nem akarok felmenni. Sürgös Neked, vagy ráér még egy kis idöt?
Herr Condom!
Nem felejtkezett el valamiről?
Én adományt vagy pénzt biztos hogy személyesen adnám át!Kitudja ki kapja meg ha megkapja..
link itt is lehet segíteni agyalok rajta,hogy 1 kis összeggel hozzájáruljak..
mondom pozitiv...
nagyon pozotoiv kezdeményezés,

rengeteg embernek tönkre ment ott az élete, és ha választani lehet hogy mire költse az ország azt a több száz milkát , 25 perces durrogtatásra, vagy az árvizkárosultak hathatos megsegitésére akkor mindenképpen az utobbira kell szavazni,

csak mondjuk ezért nem fogok fészbuk-os oldalt regisztrálni, bár hamar ki fogja ez a dolog nöni magát.... szerintem.
kíváncsi vagyok mi lesz ebből a tűzijátékból....
dejot motoroltam,

annyiszor bedöltem mint állat, kicsit sok volt a farönkös dagonya...
holnap már sajna meló de majd összehozunk valamit,egy Meki ringet most mááá tényleg max. leszünk hárman de nem lesz üres
a moci most pihen egy jó darabig a garázsban elfogyott a benzin de attól eljöhetsz a tatyóért legalább erika is megismer, 7:30 kor ér haza utána jöhetsz ha gondolod
megvan a szervíz,megvan a műszaki
majd jelentkezem ám megnézni a motorodat meg a táskát is elhozom
Szia ha erre jár netán akkor elugorhatnál elhoztam a mocit a garázsból napozik a ház előtt