Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felénk semmi patak, domb, iesmi nincs naon agyalok,hogy supermoto-t kellene építeni van itt mellettünk pálya
Rabócsiring
A szervezők megemelik a kis picsájukat és kidobálnak pár bedőlt fát, és jópárat bent hagynak. Végül is kihívás kell és nem hiszem el,hogy akkora szopó lenne, most 1 réten mit lehet csni..... száguldozni ész nélkül... max a szopós részbe csak a profikat küldik be,bár ha rajtam múlna mki odamenne Meg f@szom motorozni megy mki,nem babázni,meg pihenni
Sok bedőlt fa? Cefet patakos részek?

Jól hangzik
merthogy kurva sok a bedölt oriás fa a nyomvonalon és az erdei, meg a patakos részek is elég cefetűl néznek ki ezért jelöltek egy mindenki számára "teljesithető" nyomot,

ahogy az illetékes fogalmazott , hogy nem menjen el a kedvűk az elemekkel valo kűzdelemmel...

könyörgöm akkor miröl szol az ENDURO..?,?

remélem nem igaz ez a rétes nyomvonal..............
éccakát
jóójéjt,menetm aludni
Azért vigyázz a korán keléssel
pf... megértelek..... de remélem még én is,hogy kamu. Legyen fasza szopó Tuti lesz rengeteg induló mki megy akivel beszéltem,meg ahogy olvasgattam. Uccsó alkalommal Ácson 200körüli induló volt EC3-ba 140 indulót mondtak a győri AUNER-ban. Ez rengeteg sztem
Ez még teccetős is
beleéltem magam mennyire fasza verseny lesz a szombati EC ,meg a vasárnapi XC Nánán, erre olyan hireket hallok hogy kaparom a falat,

állitolag kivették az erdős fasza részeket és joformán csak réten lesz a nyomvonal.... ha igy lesz ( amit nagyon remélek hogy nem igaz ) akkor szopjanak le...

reggel gyorsan elmegyűnk és pályát bejárunk, remélem nem igaz a hir...
vasutasban meg aztán nagyot alakít...nem egy álomnő de ebben http://youtu.be/yC-_y9RmVK4
tegnapi este kicsit odatett.....50doboz sör meg hp
Nem tuti nem csak párat hallgattam régebben,de muti
a vasutas számot kérem,meg a táncolósat na eltalálod vajon?
a Bojit nagyon szejetem,pasi lennék,megdugnám az tuti
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá.... ez sztem a KRK szigeten készült... a világ egyik legcsodásabb szigete
mi a baj Babááám?
mivel van tele a fasod