Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi a sír jó már az oldal ?
általában igen, de most valami csoda folytán csak érzem a "használatot"
Én sem vagyok kevesebb 100 kg -nál, de a "25-ös CR azért még ment alattam bőven !
ilyenkor fájni szokott a lábad TOmi?
Terepgatyás
Te is pék vagy,én is?!
Na fejöttünk, csórikám fázott még kabátban is( kínai meztelenkutya)
Hát figy,
igazából két variáció lehet nálad,az egyik az hoghy valóban olyan profin nyomod mint bubba/pastrana tessáék,vagy erősen felújításra szorul a mocid!

én sepeciell 107 kg vagyok(wc-zés után 105) :DDDD "ültem" jó pár motoron,ergo van némi motoros múltam DE,egy 125-ös csodákra képes még 100kg feletti embereknél is,és ítt nem arról beszélek hogy murvás egyenes és nyelezni 1234...... mert nem abban rejlik a tudás...
Egy 250-es avatatlan kezekbe gyilkos fegyver tud lenni!

és akkor a 300 asról még nem is ejtettem szót...

csak egy vélemény(tapasztalatok)
A terepgatyás a Márk
nekem is ezért kéne inkább valami nagy 4 ütemü(én gyurok)
régebben láttam tata és szőlős környékén két qvadost azok szoktak csunyán kinézni az egyik levágott terepgatyában nyomja van vagy 120 kg a másik valami peti ,azis van annyi viccesek voltak az ltz-n de szerintem márt feladták mert a 4 keréknek is sok az a súj.biztos vettek inkább terepjárót.inkább gyurtak volna
menetfelszereléssel együtt kb 82-85 kg,120 kg-t is felvisz 3-ba ott!az tutti!
jó de azért te elég messze vagy a 105 kg-tól
megy az mind a szél,ma 4-be és 5-be is felrongyoltam az ugrasztos homokos felmenőn!
elbirni elbirná de azért a 200-as nem nagyon örülne neki
Sztem , valami baj van a motoroddal!Az enyém még a falon is felvinné a 105 kg-dat!Sőt a 200-as is simán elbir!
szerintem 105kg még nem olyan nehéz egy ec300asnak,ha lennél mondjuk 150-160 akkor már más lenne de egy mázsa nem sok neki,,,,,,,tesztnapon énis mentem 300asal és énis 90kg vagyok,de szerintem fasza kis joszág
amúgy 105 kg vagyok és így dagadtan kevés. szerintem sok neki a sújom.
na visszajöttem ....basszákmeg ezt a szemetet
énis itt vagyok
bezony,dee ha egy buba vagy pastrana mondaná nekem,hogy figyu Factory kevés nekem ez a 25-ös,akkor mondanám neki hogy bázzeg tessa,megértelek
én is , csak a többiek eltüntek
...
Nah itt vagyok
akkor kipu