Tudom milyen helyzetben vagy,mert 1 hónapja én is ebben a cipőben jártam mint te.......nekem 350ezer FT volt a plafon....... fél éven keresztül nézegettem a motorokat amíg átaláltam egy jó állapotú RMX-re ami korrekt áron is volt
2 hete kb!
De annyira jellemző az elmúlt 1évi motorozásomra ami most történt.......eddig motorom nem volt,most végre van motorom,sőt sulim sincs és még az idő is szép,erre meg szombaton részlegesen elszakadt a bokám és azóta az ágyamban fekszem.....-na mind1 most ez van!
Hát megmondom őszintén, hogy még én se tudok róla sok mindent....... 2x motoroztam vele amióta megvan!
Nekem a műanyagtankos 52LE-s változat van,ami közelebb áll az RM 250-hez. mint a lemeztankos RMX-hez! Nagyon erős nagyon megy és könyebb jóval mint a lemeztankos változat! Ár-érték arányban szerintem nagyon jó választás,mert 350ért tökéletes állapotút lehet venni és nekem azt mondták, hogy a fenntartása is baráti!
De ha gondolod akkor 1hónap múlva írok egy beszámolót,akkor talán már többet fogok tudni mondani róla
mik a hirek, nem hallottad a legujjabbat szinte lépésben poroszkáltam és egyszer csak egy kanyar után elém ugrott egy sorompo,
rohadt szemét sorompok sem a régiek már...