Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én aszondom elég könnyen megszerezhető a jogsi is,nem kéne ilyen felelőtlenül osztogatni....
magamból indulok ki hogy hány órát vezettem,aszondták,jól van,holnap vizsga mert megy ez neked,ne pazaroljuk egymás idejét
alig lenne közúti motoros, beleszeretnének a porba,sárba
van közlekedésbiztonság tárgyam....tele-tele statisztikai adatokkal...néha bejárunk mond érdekes dolgokat az öreg
négyszemközt megjegyezném hogy sokszor elhangzik egy baleset után ,hogy igy kijött a motor elé az auto, ugy kikanyarodott elé,
de a motor meg általában tul gyors.....

én amit bevezetnék egy motor vezetői tanfolyamon kötelező x-ora terep motorozás, tanuljanak meg esni, kanyarodni , stb .tapasztalatot szerezni gyors hirtelen szituáciokbol.
meg a robogósokat is a motorosokhoz sorolják,és a robogósok sok balesetet okoznak.jó,az is motor,de rontja a statisztikát
a gyalogosok legalább annyi balesetet okoznak mint a motorosok......ha jól emlékszem 6% motoros és 8% gyalogos volt az arány
olyan motoros légzsákot, kb hetente tizet vehetnék...

haveromnak van olyan cross páncélja ami felfujhato mint egy mentő mellény,valami ujjfajta amcsi cucc, na azon is sokat szoktam röhögni , ugy fél a tűskés helyektöl mint a pestistöl ...
az megmaradt bennem hogy a motoros balesetek 60%-ában a motoros a hibás
sztem is..... mondja a csizmának,h cipő
hát nem az biztos...
ilyen tipikus nesze semmi fogd meg jol riport,

de egy ilyen fokuszos műsortol nem is várnék többet...
olyan járó-azaz guruló kerettel könnyű....
Stohl András profi
és mire jutottál a riporttal kapcsolatban?
én is...
ha én ezt tudom,jöhettél volna nézni
megnéztem ezt a motoros riportot az rtl-en,,
ha tenyered, azzal én is nyerek...
nem tenyered,én nyerem
gondoltam hogy piros...
nem muti mert a tenyeremben benne van az életem és még a végén kiolvasol belőle mindent
hiszi a piszi, mutasd a tenyeredet... mondom a tenyeredet...
naná hogy nem tudom
nem nem , de ha gazdinak tudod a teloszámát kűld már el légyszi..