Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó , hát nem
jó reggelt írtam emailt , én sajnos temetőbe megyek , anyukám ilyen szép napon született , ma lenne 66-éves
végre ébredeztek már juhéééj
fel a kokárdát aztán irány motorozni
reggelt sziasztok
morGGen! gecijó idő van itt is ...szikrázik a nap ...szerintem itt a nyár...
megyünk is egy frankót ezért

amúgy éljen március 15.
ébresztő lustaságok
hasatokra süt a nap
én vagyok az első
nem baj ,lesz mit levágnom nagyobb , hosszabb ollóval
Úgy tippelem, hogy ez a rövid berúgókar. Iszonyú szarul van megoldva, az oldala lerúgáskor beleér a lábtartóba, most már nyomot is hagyott a rugdosástól, ezenkívül a sztenderen is elég instabil a motor. Az önindítóra vagy a motorra érted, hogy hajítsam ki a kukába :D Már kicsit unom, hogy mindig van valami gond. Ha összeáll lehet megpróbálom eladni, pedig maga a motor tetszik. Lehet jobban járok valami túra motorral. Különben hol lehet 7ah-ás akksit kapni ekkora méretben ?
gratulálok a helyezésekhez !
nem kellett volna leejteni a futóról
Ugyanezen a véleményen vagyok az első telóimmal! Igazi katasztrófa
Sziasztok
Megvolt Sóskút Nagyon jó szinvonalu és jó hangulatu versenyt sikerült összehozniuk a rendezőknek :) Le a kalappal elöttük
Sikerült kategóriámba 5. helyet megszerezni :)
Abszolutban pedig 111 ből a 15. ket
Jó verseny volt!
2 hét mulva Tokod
Ügyes voltál!
Gratulálok!
Vidd el az önindítódat egy tekercselőhöz és cseréltesd ki benne a csapágyakat és a szénkeféket.
Ettől sokkal jobb nem lesz (csak kicsivel), mert egy 7Ah akksi is kellene. Persze ettől sem lesz még jó, mert a közlőfogaskerekek áttétele egy szar, pláne, ha az öntvényben kilazultak az illesztések.

Ha rövid berugókar van rajta, szinte esélytelen a lábbal indítás.
Ha hosszú, nyertél! Megkeresed a felső holtpontot és egy HATÁROZOTT rúgással beindul. (ha nincs szarrá kopva)

Szerintem baszd ki az egészet a kukába. . .
Az enyém hosszabb és érdesebb is
az mindig lenne , de vasárnap este áááááááá
Szia!...nincsen aki leszabatná estére a fülét?
szijjjaa