Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél olajat és segítek ..elsőnek egy próbát megér!

ja sziasztok
Át kell lemezelni,meg normális oil
eza szitálás jó tempónál történik hosszú tumplis egyneesben nyélen oylan 4-5
nemtommár de hátul helyezkedek meg minden de szitál de mitn állat
mondom ,sajnos nem tökéletes igy se, de több fokkal jobb lett, ez van ezt kell szeretni...

majd ha sok pénzem lesz átszelepeltetem, rugocsere ilyenek, addig megyek ezzel, asztalon ugrálni ugysem járok már, a sziklás-farönkösbe meg jo ez is.
Neked,lehet jó,tempónál már nem igazán
Áááá,moccolj profikkal együtt,akár krosszo,akár endúrós.Másvilág,hidd el Nem lesni kell őket,menni velük
ez sajnos igy van , gizgaznak elég lágy az eleje alapbol.....
én ugy orvosoltam enyémet hogy 10-es olajat raktam bele és egy picit többet, most egy pár fokkal jobb lett....

a hátulja viszont jo.
Io azok elmebetegek főleg a szlovákok egyik elég supercross stílusban előzött meg elsőkerekemnek nekiment kishián pofára estem
Kűdd el öcsécském
telókkal kell vaamit csinálni mert gyors egyenesekben kurvamód szitál az eleje de koppanáis meg nagyon kanyarodni se lehet vele nehéz bent tartani ívben meg volt h felütött szóval van mit hangolni rajta kondim az is 0
Gratula Mondtam eddzé I.osztályban micsinánááá?
lesz az jobb is űgyi vagy..
hát ja végig csináltma de nem vmi jól 9. lettem a 16 ból de III.o és II.o között hatalmas a külömség és erre most jöttme rá iagzán hogy kipróbáltam ennyire életembe nem fáradtam el semmitől még 1 kört nem tudtam volna enni az tuti de majd elsz jobb az év foylamán optimistán tekintek a jövőbe
szép estét gázosok,

Gratula KISCSUKÁNAK, és SHOW Ádámnak , a soskuti versnyhez.
Helloo Ifjonc... Én láttalak, végigcsináltad ?!, leakalappal...
nem is bírod Te
Akkor már csak a szellemed gépel
2órás ec=halál
Szevasztok!

A gondom egyik része megoldódott. A benzin szivattyúnak mégiscsak rossz volt a biztosítéka, kicseréltem az már működik szerencsére. Most már csak az önindító nem akar normálisan dolgozni. Viszont azt egyedül nem fogom szétszedni, szak segítséget fogok hozzá kérni. Próbáltam berúgni a motort, de így több mint 3 hónap állás után nem nagyon jött össze, főleg, hogy tavaly se nagyon sikerült berúgnom. Ha valaki ismeri a pontos technikáját szívesen fogadnám ha leírná. :D És még egy kérdés: az információs kijelző sem mutat semmit, pedig azzal se volt gond pár hónapja.