Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha jan 4-én vettem a beetlet?akkor arra?
sztem
ha idén kelt el akkor fél évet
csak a fele az enyém....gondolom én,még nem bontogattam ki mindet.pont ideillő kérdés:maz opelom most ugyebár elkelt...arra az egész éves adót én fizetem?,vagy csak fél évet?hogy van ez?
hjaa kérem akinek 6 darab nagyteljesitményű robbanomotoros járműve van az fizessen..
nincs már corsááám remélem az új gazdija szeretni fogja
éppen csekkeket töltögetek...agyon kéne ütni aki kitalálta a teljesítményadót.....6 boríték jött abból csak egyet bontottam ki eddig
azért azt észre vetted volna
tán itt aludtál nálam? csak mert én is szarul aludtam
ne is mond vmi cefet szarul aludtam
szióóó álomszuszééék
szasztok
na végre volt itt valami motoros téma
Igen, ezt már mondták többen is. Csak valami kidobott boylert kell hozzá találni, oszt meg van oldva a gyapot kérdés
Gyártass egy perforált csövet a közepébe, meg a végét oldjátok meg valahogy szétszedhetősre (szegecs pl.), megtömöd gyapottal és meg is van oldva. Csak időnként cserélni/pótolni kell benne a szigetelőanyagot...
Lehet, ledobom a dobot és felhúzok a rezó végére egy sörösdobozt. Az legalább az egyéniségemnek is megfelel
Hát, nemtom micsinájjak. Az a tompító atomnehéz, az tuti. Valamit ki kell találjak vele
Annak úgy sztem nincs sok értelme

Legalábbis MX Béla KX-e ritka szarul szólt üres dobbal..igazi atomtapló repedtfazék-hangja lett
Hát, nemtom... így legalább az EXC-hez jó... ha szétk..rom, akkor meg lehet semmihez. Akkor inkább szétvágom ennek a dögnehéz dobját és kicsapom a belét... aztán hawer meg összeölti AWI-val
Nincs senki aki tudna alakítani az összekötő csövön egy kicsit
Pont egy 200 EXC dobot próbáltam fel rá ma

A csőátmérő tizedmilliméterre stimmel, csak a hangtompító vége olyan 6-8 cm-rel az ülés felett van