Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó lesz már otthon,igaz?
ma reggel fél8kor elaludtam felkeltem 10kor és go suli
a reggeli kelést csak....az éjszakázás az megy..
jaj szegény,de sajnállak a mai fiatalok nem bírják már az iccakázást
annyira hulla vok a héten nem naon volt alvás..hétfő.kedd.szerda végig buli..... készen vok
nekem meg ennyi volt a szabadnap,holnap mehetek dolgozni
a hétre ennyi a suli....és hnap meek haza
persze,hát ha még fekete is
Jó telók, erős blokk, nagyon könnyű, hidro kuplung, de szereti a hasát. 2 dugót cseréltem benne a kicsivel több mint 1 év alatt, bár az első eresztés 4 üzemórát bírt...
És egy kicsivel bővebben? hogyha már neked volt is Gas Gas-od, igaz nem 250 SM, de azért valamit mégis csak tudnál mesélni róla....
Minden reggel, amikor felébredek, azonnal tornázni kezdek.Azt mondom magamnak: - Rajta! Fel, le! Fel, le!
Két perc gyötrelem után azt mondom magamnak:
- Jól van! Most probáld ugyanezt a másik szemhéjaddal is!
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL. szia
mennem kell,jók legyetek
na bumm
Nagyon király Ez pont egy pár szó a volt.
hát főzésen
mi máson járna
na ugye hogy vannak itt okos emberek is akiknek motorozáson is jár néha az esze
Igazából pont erről a motorról lenne szó, ezt néztem a neten
Nekem cross-om van és annyit szeretnék változtatni h szeretnék közúton is közlekedni, de mégse akarok felhagyni a crossal, ezért néztem ezt, mivel két kerékszett van hozzá, meg nem is nagyon akarok szenvedni azzal h külön vegyek kereket, mert az necces vagy micsoda... de amúgy milyenek ezek a motorok? drága a fenntartása? persze nem egy robogóhoz képest, hanem úgy általában, vagy milyen a szervízigényessége?
jassan megyek kitakaritom a vasakat
aaaaaaa...azt
az aa-aaaa alatt sokminden értendő...
megmondom neked... végig nyalnám a aaaaa,.....
ezaz Ronis mommeg neki
erről a motorrol beszélűnk..?

szép de nagyon sok ennyiért .

300-ast kapsz használtauto.hu 550 kessért, egy supermoto kerékszett kompletten 80 körűl már kaphato, a kűlönbözetet meg utald el nekem....

amugy a tipus jo, csak kérdés mire akarod használni,? utcán rohangálásra-e mert arra nem valo, supermoto pályázásra-e, mert arra sem valo,
endurora nagyon jo.