Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorozás?tudod,csak szépen,fontossági sorrendben kisebbtől a nagyobb felé
Azt már felvedeltem... ma pálesz volt megen, meg sör. Tehát a pián már túl vagyok... a másik kettő jöhet
de jó volt ma Neked megünnepelted a nevednapját?
attól függ... ittál unicumot?
jo volt a mai nap, soha nem kellett oldalsztender, mondjuk nincs is, deha lenne sem kellett volna mert ekkora hoban csak megálsz elengeded a verdát és ott áll ahol hagyod....
És... akkor... én miben segíthetek igazából ?
a munka-témával van a bajom tehát jöhet minden:szex...motorozás...pia ebben a sorrendben
meg meg kimentem a városba kicsit
Oké, oké.Szex kilóve. Marad a motorozás meg a pia... Válassz
Hát, bébi örülj neki. Ha csúnya, vén manus lennél, nem fogdosnának...
beszéljünk másról inkább
persze,mindenki ezt mondja,csak amikor már nem mersz hátat fordítani nekik,hát még lehajolni akkor már nem olyan jó húzom ámm a seggem mindig
Ezexerint a kollégák szintén a lucskos, nyálkás heterószex iránt fogékonyak. Mit akarsz, ez egy tökjó munkahely
tényleg,Bálint napi buli?elmarad?
áá,csak tavaszodik és én egyedül vagyok ott nőnemű
Ja, és Ronisnak boldog névnapot
Valentin napi bolondulás?
Appropó, zene... Egy kis helyreigazítást hadd tegyek közzé. A zöld a bíbor és a fekete című zene eredetileg a P Box előadásában télleg RB kapitány,vagyis Radics Béla emlékére íródott. Aki a Tűzkerék, majd a Taurus gitárosa volt. Utóbbi csapatnak volt egy Zöld csillag című zenéje. Az emlékzene gitáralapját Bencsik Sándor, Samu pengette, aki később öngyilkos lett, ha jól tudom (ledobta egy hídról a bőrjakót, majd utána ugrott). Az általam belinkelt P Mobilos feldolgozás (Vikidál, Varga Miklós, Bill és Tunyó előadásában), egy versszakkal kibővítve már Samunak szól. Ő látható is a vidin, szőke, loboncos srác, fehér gitárral... Aztán lassan jöhet megint egy feldolgozás, mert Tunyó is elköltözött
ááá,mindegy hova csak el onnan melóból mindenki meg van ma bolondulva.elegem lett
szaladtál a gaz-gazba mi?
zenék?
ma jöhetnek a jó zenék
hát igen...21:00-ig szól a munkaidőm és most nagyon kikaptam hogy már itthon vagyok...de szerintem csak holnap jön a java