Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most kb 4-5km szedem a jelet
hát ronis elég joo
ez valami brutális wifi antenna?
na ezt nem szabad csinálni másnak a hálozatát használni
akkor én meg kimegyek a köszárhegyi pályára és körbefutom 2x
dekár hogy olyan kibaszott messze van...

simán ott lennék.
brrrrrrr hogy én ebböl mindig kimaradok
andriskám, hogy megy az idő ..lassan egy éve ,hogy kimentél ...
hát ott is lesznek kint motorosok meg ebszőnybe is( ebszőnybe lesz a hivatalos hagyományőrző pilisnyergi pezsgő pukkantás és óév búcsúztató endurósmotorosbál kiváltó bulink)....mindenhova lehet menni.....ill.hivatalosak vagyunk..... te is....
lesz motorozás,főzés ...meg némi kóla....
lehet gyalog motorral kocsival busszal jönni menni lényeg hogy sok endurós köcsög ott legyen.....

amúgy hátigyíkban szoktunk vinni italt ,ételt ......ott sütünk szalonnát kolbászt iszunk pár fontos kortyot dumcsizunk...aztán általában mikor már a kellő bátorságot begyűjtöttük akkor halálos hillclimb verseny veszi kezdetét minden alkalommal (ahova évközbe nem mertünk felmenni ....aztán még 1 kóla és délután hazafelé vesszük az irányt.... hát ennyi és nem több........

Boldog Új Évet Kívánok minden Motorosnak !

jók legyetek !
joo reggelt sziasztok
emlékszel hogy tavaly valamikor ilyenkor egy 250es CR t kívántál nekem? 250 megvan
Jövőre szeretnék a Rózsadombon lakni ingyen
nembiztos hogy az összes eltört
Boldoguljatok ahogy tudtok.
Kedves Ribancok!
Nagyon boldog új évet kívánok mindannyiótoknak
Szotyi
hehe...pont ilyen poharaink voltak...amig el nem tortuk az osszeset...(nem egyszerre)
BUÉK
zoozee mi lesz holnap a bágerban és mikor?
Nem

Vedelünk
meek most sörözni
iszunnnnk
Közben beköszöntött szilveszter napja... aki esetleg a környékemen jár, szívesen látom egy piára
Nekem az rmx is teccik... csak időnként hamar elfogy... kéne még kis plusz erő... de asszem maradok a 2 taktnál. Ezt majd 4 éve hajtom, most fáradt el... azóta már DRZ-t meg XR-t is újítottak fel a környékemen
Amikor leteszem a kézvédőt, de már a levegőben behúzom a kuplungot és le se áll a vas, az sztem se esés
nekem tetszik a moci nagy valószínűséggel következő is ec300lesz