Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom még, remélem megint azt a csini nőt kapom, akit múltkor...majd elsírom magam, hogy suli stb aztán hátha megint megúszom egy figyelmeztetéssel.
Sztem ne hasonlítgassuk a két országot egymáshoz...
Tudom hogy nem vigasztal, de itt azonnal el is veszik a motort es csak akkor kapod vissza, ha kifizetted a minma 150 eurot + annyiszor 30 eurot, ahany napot volt a telepen...meg be kell mutatnod a jogsid, biztositasi papirokat...ez mind otthon tobb szaz ezredbe kerulne (ha mondjuk nincs jogsid es biztositas)...tehat ha ez itt tortent volna mar el is felejtheted a motort...

Ja, es az sem erdekli oket ha mondjuk 200 km-re vagy az otthonodtol..elveszik a helyszinen
És mi lesz pénzbüntetés?
Meg nekem is ennyi eszem van, hogy ilyenkor felejtem zárva a csaprt
horpadt rezó
Amivel kéne nekik azzal nem törődnek.
Jött ott pár biciklist aztán mondtam a másik 5-nek, akik ráérősen álldogáltak, hogy szondáztassák már meg őket is, hátha meg lehet büntetni...faszomért érnek rá az ilyenekre? Miért nem a cigányokat baszogatják
Nekem ez már a sokadik ilyenem...
Ja, meg mikor a többiek visszafordultak, hogy megnézzék mi van velem(azt hitték lemaradtam), elkezdtem kalimpálni nekik, hogy gyorsan húzzanak innen, erre a legdagadtabb főnök féle azt mondja meg ne próbáljak szólni nekik...na persze én meg hülye vagyok
De durva, és volt már ilyen máskor is? Mit tudnak csinálni? Rohadjon meg az ilyen ráérős ember aki azzal szórakozik hogy feljelentgeti a motorosokat
Faszomat...megint fel lettem jelentve. Jöttem hazafelé a pályáról és zárva maradt a csapom, kb fél km-ert kell menni kövesúton egy kihalt részen. Leállt a motor, nyúlok a csapért erre megáll mellettem egy Transporter azt kiugrik belőle 6 sün és körbevesznek. Hatósági azonosító hiánya blabla...mehetek újra a kapitányságra
Keresett valaki telefonon?
ez kurva jó
De inkább előbb!
Csabi!
Kb 1 óra múlva leszek bent!
ezek pedig Erdély Országban készültek egy hosszú száros élmény elött bemelegitésként,sajnos ott már senki nem volt aki felvételeket csináljon!
Bálint bácsi találjunk ki valami programot mert unom magam itthon a gyógyulást várva!
ott voltukk a Zoozeeval és Lenessel!
nem
hanem elszakadt serfozo nél a lánc és rendet rakott
aztán mi így oldottuk meg előző tulaj módszerénél minden jobb...
A kislánckerék rögzítése gyárilag így van megoldva