Nem tudom még, remélem megint azt a csini nőt kapom, akit múltkor...majd elsírom magam, hogy suli stb aztán hátha megint megúszom egy figyelmeztetéssel.
Tudom hogy nem vigasztal, de itt azonnal el is veszik a motort es csak akkor kapod vissza, ha kifizetted a minma 150 eurot + annyiszor 30 eurot, ahany napot volt a telepen...meg be kell mutatnod a jogsid, biztositasi papirokat...ez mind otthon tobb szaz ezredbe kerulne (ha mondjuk nincs jogsid es biztositas)...tehat ha ez itt tortent volna mar el is felejtheted a motort...
Ja, es az sem erdekli oket ha mondjuk 200 km-re vagy az otthonodtol..elveszik a helyszinen
Jött ott pár biciklist aztán mondtam a másik 5-nek, akik ráérősen álldogáltak, hogy szondáztassák már meg őket is, hátha meg lehet büntetni...faszomért érnek rá az ilyenekre? Miért nem a cigányokat baszogatják
Ja, meg mikor a többiek visszafordultak, hogy megnézzék mi van velem(azt hitték lemaradtam), elkezdtem kalimpálni nekik, hogy gyorsan húzzanak innen, erre a legdagadtabb főnök féle azt mondja meg ne próbáljak szólni nekik...na persze én meg hülye vagyok
Faszomat...megint fel lettem jelentve. Jöttem hazafelé a pályáról és zárva maradt a csapom, kb fél km-ert kell menni kövesúton egy kihalt részen. Leállt a motor, nyúlok a csapért erre megáll mellettem egy Transporter azt kiugrik belőle 6 sün és körbevesznek. Hatósági azonosító hiánya blabla...mehetek újra a kapitányságra
Ja, es az sem erdekli oket ha mondjuk 200 km-re vagy az otthonodtol..elveszik a helyszinen
Kb 1 óra múlva leszek bent!
hanem elszakadt serfozo nél a lánc és rendet rakott
aztán mi így oldottuk meg előző tulaj módszerénél minden jobb...