Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj,hogy nem magyarok (németek,hollandok) és az átlagéletkoruk 60 és a halál között van,valamint hozták a mamákat is. Meg Én holnap dolgozom ....és hát már 1 hete alig tudok aludni,úgyhogy kicsit kivagyok.
Szi Maakeeekám kicsi csatlosom hát mi a hejzet?A kutyád nem tetszik de nem is csinálnám meg mert utánna biztos arra vágyakoznál!Mert neked sosincs önállo gondolatod 1 nőről csak ha vki felhivja a figyelmed vkire akkor jössz rá hogy tényleg van benne vmi .
jah így értem
Roxy kutyából úgy jön nyúl,hogy előtte megeszi és másnap jön belőle nyúl
mámég ilyet tibi tibi
varátspálcával,meg azt lehet állítani az előtolásnál
Akkor menj inkább le...hátha valamelyikük elvisz egy körre (motorozni)

Amúgy 'stét mindenkibe...megetettem állatkákat, magamat, lefürgyéztem...úgyhogy ma már semmi dolgom...
Na neeee .... itt voltál és még csak egy sziára sem futotta?
Baccus,úgy nézem nem alszom éjszaka. Goldwing találkozó van Pápán,a házunktól nem is olyan messze,és idáig hallatszik a zene meg az üvöltözés.
a Roxy kutyából hogyjön a nyúl?
Szia Viki Csak képletesen tüntem el mert minden este itt voltam és olvastam csak nem volt hangulatom firkálni!
milyen milka?én nemtudok semmiröl söt azt is cáfolom
Tibike gyere ere is és tedd bele a Roxi kutyám ba is,mert akkor csokinyulakat ellene és eladnánk jó csízé naaaa?
megjöttem
király volt Visegrád
Szia! Persze,hogy nem hagytunk ki,mert már elképzelni sem tudtuk,hogy hová tűntél. De különben sem mi kezdtük ezt a Milkázást ....csak folytattuk.
De bocsi.
szeva tibi halom szoptál is
Sziasztok!Szétkurtam Milkát és itt vagyok!Látom jol mulattatok és engem sem hagytatok ki!
éppen gyöngyös környéke erre még nem laktam
Végre egy életjel! Most már legalább tudjuk,hogy él!
Pityukapityukapityuka,szeva!csaknem elromlott a Tibi kocsija? bár ez így van már egy fél éve,enyém-övé
merre laksz mostanság-éppen/pillanat?
szeva hori.keresi a rák
sziasztok csak nem mxtibit keresitek?eddig nálam szopott a kocsijával,most nyalni van a fagyisnál
nem dehogy tavaszig jo fej vicky birom nagyon