semmit én legalábbis .....amúgy 530-asokat cserélgetek össze-vissza
egy haveromnak.........garancia ....szopás
tiédnél is lettek előrelépések nem kiabálom el....szerelem azt is ...lehet feltaláltam a spanyol viaszt ...
na lépek......csácsá
ja jó reGGelt ! lemaradt a fele irományom ...
tibi ha keresnél átmentem szlovákba dolgozni ha nincs térerőm akkor ott vagyok a műhelyben...megvan az új paripa
Az enyémen van rendszám, de én se megyek ki vele utcára, oda maximum autóval megyek...az utca a bátraké, én meg inkább terepen megyek Na megyek készülődni, nem akarom lekésni a buszt. Szeva!
Egyszerűen 5k-t sem tudok összeszedni egy drz-re sem.
Úgy volt hogy idén már lesz valami, de nem. Bár tegnapelőtt komolyan elgondolkoztam, hogy tavasztól már nem fogok utcán menni, mert láttam egy zebrás történetet este. Engem meg már 2x ütöttek el, és lehet hogy legközelebb én sem kelek föl. Mert az tuti, hogy lesz még.
Szal lehet hogy inkább marad a "hobbi célra"
De valami komplett motyóra gondolsz, állvánnyal meg ilyesmi vagy csak simán a célok?
Mondjuk itthon nem hiszem hogy az első fajtát nagyon lehetne kapni, legalábbis amiket én láttam (migaz, azok nem légpukkhoz valók voltak) azokat mindegyiket úgy gyártották/gyártatták...
Há tudod, eltalálod, flap...flap....lebukik, és nem kell mindig papírral butizni, csak fölbillented őket...5 egymás mellett, fémből....biztos tudod miről van szó
egy haveromnak.........garancia ....szopás
tiédnél is lettek előrelépések nem kiabálom el....szerelem azt is ...lehet feltaláltam a spanyol viaszt ...
na lépek......csácsá
tibi ha keresnél átmentem szlovákba dolgozni ha nincs térerőm akkor ott vagyok a műhelyben...megvan az új paripa
Egyszerűen 5k-t sem tudok összeszedni egy drz-re sem.
Úgy volt hogy idén már lesz valami, de nem. Bár tegnapelőtt komolyan elgondolkoztam, hogy tavasztól már nem fogok utcán menni, mert láttam egy zebrás történetet este. Engem meg már 2x ütöttek el, és lehet hogy legközelebb én sem kelek föl. Mert az tuti, hogy lesz még.
Szal lehet hogy inkább marad a "hobbi célra"
Képekkel a tavalyi túráról!
Azért köszi.
Mikor jöttök már dunakeszi/fót homokbánya/enduro&crosspályára mókázni egyet?
Zéé? GD..lenes..stb tise banda
Idegenvezetnék...
Mondjuk itthon nem hiszem hogy az első fajtát nagyon lehetne kapni, legalábbis amiket én láttam (migaz, azok nem légpukkhoz valók voltak) azokat mindegyiket úgy gyártották/gyártatták...