Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerelem szerelem....mindig csak a nők
Sziasztok!
semmit én legalábbis .....amúgy 530-asokat cserélgetek össze-vissza

egy haveromnak.........garancia ....szopás
tiédnél is lettek előrelépések nem kiabálom el....szerelem azt is ...lehet feltaláltam a spanyol viaszt ...
na lépek......csácsá
mit vettél már megint?
ja jó reGGelt ! lemaradt a fele irományom ...
tibi ha keresnél átmentem szlovákba dolgozni ha nincs térerőm akkor ott vagyok a műhelyben...megvan az új paripa
vasárnap megyünk arra szerintem..nem biztos, hogy pont ebbe a gödörbe de arrafelé leszünk egész nap....
jobb reggelt
Theograf, a fóti krosszpályára kell belépőt fizetni?
Hétfő. . .
Szia
Az enyémen van rendszám, de én se megyek ki vele utcára, oda maximum autóval megyek...az utca a bátraké, én meg inkább terepen megyek Na megyek készülődni, nem akarom lekésni a buszt. Szeva!
neem, csak

Egyszerűen 5k-t sem tudok összeszedni egy drz-re sem.
Úgy volt hogy idén már lesz valami, de nem. Bár tegnapelőtt komolyan elgondolkoztam, hogy tavasztól már nem fogok utcán menni, mert láttam egy zebrás történetet este. Engem meg már 2x ütöttek el, és lehet hogy legközelebb én sem kelek föl. Mert az tuti, hogy lesz még.
Szal lehet hogy inkább marad a "hobbi célra"
Miért? Történt valami?
Már soha
Köszi! Veled mi a helyzet? Nem túl sokat jársz felénk...motor mikor lesz?
Akkor egy platónyival...
Köszi!
Jó re GG elt! Kidobott az ágy, pedig fél 4-kor feküdtem le...7.10-kor irány Baja, most vizsgázom teherautóból...
Küldtem mailt!
Képekkel a tavalyi túráról!
Akkora homokkád van, hogy beszarsz
Klubos kollégák pont ma voltak arrafelé...
Ja, a komplettre gondoltam, de nem találok sehol, szal majd készítek.
Azért köszi.

Mikor jöttök már dunakeszi/fót homokbánya/enduro&crosspályára mókázni egyet?
Zéé? GD..lenes..stb tise banda
Idegenvezetnék...
De valami komplett motyóra gondolsz, állvánnyal meg ilyesmi vagy csak simán a célok?
Mondjuk itthon nem hiszem hogy az első fajtát nagyon lehetne kapni, legalábbis amiket én láttam (migaz, azok nem légpukkhoz valók voltak) azokat mindegyiket úgy gyártották/gyártatták...
Há tudod, eltalálod, flap...flap....lebukik, és nem kell mindig papírral butizni, csak fölbillented őket...5 egymás mellett, fémből....biztos tudod miről van szó
Milyen újat az enyém is öt éves.