de volt egy ktm ami szarabbul nézett ki, neki is elé ugrott egy gonosz fa,,,és ugyan ennek a motornak a második nap végén még kiszakadt a kormány tarto eggyik csavar is,,
semmi extra, egyszer leszakadt a bal oldali hűtö legyezöm, mert egy durva lefelébe a gyorsulás mértéke meghaladta a lassulás mértékét, és elém ugrott egy öles fa, egyszer kiszakadta hátso vastag belsöm szelepe töböl, de még mentem vele kb 40 kilométert, a végére megadta magát az elfordulásgátlo is egy hosszu felfelében, és csak pörgött a felni a gumin,, napi háromszor teát föztem az erdöben, pedig azt mondják a 300 ec-t nem lehet megforralni,, , kiszakadt az űlés huzatom, eltörött az űlés also műanyaga, jah és szűletett a szép ujj fekete rezora egy pár ujj hupli,,
viz az volt a sok sziklás patakban mikor mentűnk fel-le,,,,
a hétvége mérlege,: egy eleje rommá tört 525 exc,, egy berugoszerkezet törés egy ktm 380-ban kötélen lehuzni egy faluba, három hátso gumi defekt, idom szakadások, dögivel, behorpadt rezok, minden motor megforralva mint a tea fözö napi háromszor, stb stb,, szoval lightes volt,,
zoozee-nak űzenem hihetetlenűl szar volt R-pont, annyira vacak volt hogy hárman ott maradtunk még hétföre is, ugyhogy három napig nyomtunk mint a meszes, ráadásul nem lightesen,,
alumerevítőst vegyél, mert a sima műanyag eltöri a fék-kuplungkart egy esés esetén....az viszont szintén igaz hogy az alus ráhajolhat a karokra és verseny közben ez nem igazán jön jól... de az alus mellett sokkal több az érv...
Azért nem rossz egy 2003 as motortól. . .
a hétvége mérlege,: egy eleje rommá tört 525 exc,, egy berugoszerkezet törés egy ktm 380-ban kötélen lehuzni egy faluba, három hátso gumi defekt, idom szakadások, dögivel, behorpadt rezok, minden motor megforralva mint a tea fözö napi háromszor, stb stb,, szoval lightes volt,,
Nem volt komoly vízmennyiség a hegyoldalon?
Full műanyag!
Nekem bevált. . .
davon vasárnap a zárt kézvédő miatt törte el a csuklóját...beleakadt a keze esésnél...
Amúgy reggelt!