Szió! Hát a mért edzésen 1.50 lett a Zoli eredménye, 250B-ben az övé lett a legjobb(nagyon nagy meglepetésre!). Aztán az első futamban a rajt nagyon rossz lett, 5-ként fordult az első kanyarban, de a végére feltornázta magát az első helyre . A második futamban szintén nagyon rossz lett a rajt és kb 15 másodperc hátránya volt az első helyen lévővel szemben, de az utolsó 3 körben utolérte és elsőként ért célba .Rettenetesen büszke vagyok rá, főleg azért is, mert egy exc-vel nyert.
A helyi újság azt írta, hogy 6 súlyos sérültet vitt el a mentő.Sajnos volt dolguk a mentősöknek .Én is nagyon izgultam egy számomra nagyon fontos srácért . Az első futam alatt úgy remegtem, mint a kocsonya.
Aztán jött a kőszárhegyi tömegsport forduló, ahol Schrenckh Péter találkozott egy asztal felett a soproni Salamonnal. Az ütközésnek sajnos komoly következménye lett, mindkét versenyzőt korházba szállították. Schrenckh sérülése eszméletvesztéssel járt, ma délelőtt került ki az intenzív osztályról. Vállficamát kellett először helyre tenni, de a felkarcsont törés operációját a váci korházban fogják elvégezni.
Salamon kulcs csont törést szenvedett és a B250- ben is történt egy törésgyanús bokasérülés.......
vazzeee....a héten jó sokan összezúztál magukat
sziasztok
faisst második futamon buktal?, mert elsőn végig mentel azt lattam, de a másodikat nem vártam meg mert rögtön az elejen volt egy csunya bukta...
egy ktm es sátornál voltatok ott elöl nem?
Salamon kulcs csont törést szenvedett és a B250- ben is történt egy törésgyanús bokasérülés.......
vazzeee....a héten jó sokan összezúztál magukat
de egész jól feljöttem....na mind1...balszerencsés nap volt
majd ird le mi volt első futamban, rajtod neztem, ott picit leragadtál nem?
petivel egy mentővel mentem be
faisst második futamon buktal?, mert elsőn végig mentel azt lattam, de a másodikat nem vártam meg mert rögtön az elejen volt egy csunya bukta...