Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió! Hát a mért edzésen 1.50 lett a Zoli eredménye, 250B-ben az övé lett a legjobb(nagyon nagy meglepetésre!). Aztán az első futamban a rajt nagyon rossz lett, 5-ként fordult az első kanyarban, de a végére feltornázta magát az első helyre . A második futamban szintén nagyon rossz lett a rajt és kb 15 másodperc hátránya volt az első helyen lévővel szemben, de az utolsó 3 körben utolérte és elsőként ért célba .Rettenetesen büszke vagyok rá, főleg azért is, mert egy exc-vel nyert.
köszi
jobbulást Faisst!
Szia Beb,sajnos nem voltam a versenyen!Milyen eredményt értetek el?
nem a fehérkabátos
depóba pedig voltunk! még a legmesszebbi részén is (de időt is utaztunk )
ha a fehér kabátos vagy akkor nem... vagyis nem az akire gondoltam
De inkább ez alatt a sátor alatt voltam.
lehet hogy láttalak
Hát volt egy két srác aki idősebb volt.
Beb te nem egy idősebb emberrel járkáltál a pálya körül?
naja...nekem is....
egy ktm es sátornál voltatok ott elöl nem?
Hát nem volt a legkellemesebb napom, mert végig izgultam, de maradandó emlék marad és nem csak nekem
gondolom....szar nap volt..
A helyi újság azt írta, hogy 6 súlyos sérültet vitt el a mentő.Sajnos volt dolguk a mentősöknek .Én is nagyon izgultam egy számomra nagyon fontos srácért . Az első futam alatt úgy remegtem, mint a kocsonya.
sziasztok..suli
Aztán jött a kőszárhegyi tömegsport forduló, ahol Schrenckh Péter találkozott egy asztal felett a soproni Salamonnal. Az ütközésnek sajnos komoly következménye lett, mindkét versenyzőt korházba szállították. Schrenckh sérülése eszméletvesztéssel járt, ma délelőtt került ki az intenzív osztályról. Vállficamát kellett először helyre tenni, de a felkarcsont törés operációját a váci korházban fogják elvégezni.
Salamon kulcs csont törést szenvedett és a B250- ben is történt egy törésgyanús bokasérülés.......
vazzeee....a héten jó sokan összezúztál magukat
jah jol fel zarkoztal
ja leragadtam mert egy picit bemozdultam,és nem csaoódott le a ratgépem....
de egész jól feljöttem....na mind1...balszerencsés nap volt
ja mikor mentünk hazafele lekerült minket a mentő....
majd ird le mi volt első futamban, rajtod neztem, ott picit leragadtál nem?
mindjárt jövök...csak van egy kis dolgom a vécével...kiváncis leszek hogy megy
ja az a schrenk peti meg a salamon feri volt..összeütköztek a levegőben
petivel egy mentővel mentem be
első futamban volt a baki..de ott végigmentem
sziasztok
faisst második futamon buktal?, mert elsőn végig mentel azt lattam, de a másodikat nem vártam meg mert rögtön az elejen volt egy csunya bukta...