Ok Zoo bácsi....örülnék minden jó ötletnek, szomorú lenne ha emiatt kéne feladnom a motorozást...
Tudod a számom vagy hívjalak én?
Email.
mokas75@myway.com vagy
mokas75@yahoo.fr
Szia istván!
Köszönöm a jókivánságot!
Vettem egy 450-est, aminek behalt az olajpumpája, be lett hozva 7 hónapja, nem történt semmi...nagy kavarások is voltak, mindegy, hosszú sztori.
A lényeg hogy nem vállalnak rá garit, holott van rá.Ráadásul olyan dokumentumok vannak nálam, amik egyértelműen bizonyítják az igazamat.
De a baj az hogy amig a per megy, nincs motor....hacsak nem találok addig egy blokkot.
Úgyhogy sajna úgy néz ki hogy a GasGas társadalom vesztett egy tagot...ha évekig nem motorozhatok, akkor úgyis vége....akkor meg már biztos nem fogok vele foglalkozni.
elöször az volt a terv hogy felújítjuk valahogy a blokkot, de mivel pereskedés lesz, gondolom még nem lehet összerakni , merhogy bizonyíték....
de így meg aza a baj hogy ott áll és amíg a per tart (lehegy hogy 2 év) addig nem mehetek vele, ráadásul fizetem rá a havi törlesztőt...
Ezért lenne jó legalább szerezni okosba egy másik blokkot, addig azt belerakni, ezt meg majd felújítjuk és megy használtan piacra....
Jó ez az ebay-os is, csak nekem nincs rá 200-250ezrem...tudjátok...kislányra költeni kell ám!
Ment mail!
Gratula Andriséknak.
Tudod a számom vagy hívjalak én?
Email.
mokas75@myway.com vagy
mokas75@yahoo.fr
Köszönöm a jókivánságot!
Vettem egy 450-est, aminek behalt az olajpumpája, be lett hozva 7 hónapja, nem történt semmi...nagy kavarások is voltak, mindegy, hosszú sztori.
A lényeg hogy nem vállalnak rá garit, holott van rá.Ráadásul olyan dokumentumok vannak nálam, amik egyértelműen bizonyítják az igazamat.
De a baj az hogy amig a per megy, nincs motor....hacsak nem találok addig egy blokkot.
Mindegy, faszom kivan már, nem bírom anyagilag úgysem...
2. kérdés, nem ugy volt hogy lesz ec 300 ?
jah gratula a kislányodhoz
de így meg aza a baj hogy ott áll és amíg a per tart (lehegy hogy 2 év) addig nem mehetek vele, ráadásul fizetem rá a havi törlesztőt...
Ezért lenne jó legalább szerezni okosba egy másik blokkot, addig azt belerakni, ezt meg majd felújítjuk és megy használtan piacra....
Jó ez az ebay-os is, csak nekem nincs rá 200-250ezrem...tudjátok...kislányra költeni kell ám!
ne felejtsd el légyszi!