Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen idő van!
Felétek is esik az eső?
Kicsit tud a gyerek? Beszarás!
Ez se normális inkább a sörtől szédüljek el.
Kiscsuka!
Ment mail!
Ide?
Hova tűnt a topic?
Köszönöm!
Csákány emberek.
Gratula Andriséknak.
Egy életre hálás lennék, ha ki tudnál sütni valamit...vagy mostmár legalábbis nem kellene hogy megöljelek...
na reggelit wazze,úgyahogy aludtam valamicskét
kereslek mindenképpen csak kidolgozom az eljárást....amúgy is brilliáns ötlet de vajazunk még rajta , hogy pikk-pakk meglegyen
Ok Zoo bácsi....örülnék minden jó ötletnek, szomorú lenne ha emiatt kéne feladnom a motorozást...
Tudod a számom vagy hívjalak én?
Email.
mokas75@myway.com vagy
mokas75@yahoo.fr
Szia istván!
Köszönöm a jókivánságot!
Vettem egy 450-est, aminek behalt az olajpumpája, be lett hozva 7 hónapja, nem történt semmi...nagy kavarások is voltak, mindegy, hosszú sztori.
A lényeg hogy nem vállalnak rá garit, holott van rá.Ráadásul olyan dokumentumok vannak nálam, amik egyértelműen bizonyítják az igazamat.
De a baj az hogy amig a per megy, nincs motor....hacsak nem találok addig egy blokkot.
andris van kivitelezhető jó ötletem a motoroddal kapcsolatban ......majd privátba értekezzünk valamikor
nah most komolyan kérdeztem,
jó értem én
az a feleségem pénzéből lett véve, de eladjuk...nem akarom leamortizálni eladás előtt...
Mindegy, faszom kivan már, nem bírom anyagilag úgysem...
a blokkba drogot csempészett Andris
andris miert van pereskedés a régi blokk miatt kicsit le vagyok maradva
2. kérdés, nem ugy volt hogy lesz ec 300 ?
jah gratula a kislányodhoz
GS300?
Úgyhogy sajna úgy néz ki hogy a GasGas társadalom vesztett egy tagot...ha évekig nem motorozhatok, akkor úgyis vége....akkor meg már biztos nem fogok vele foglalkozni.
elöször az volt a terv hogy felújítjuk valahogy a blokkot, de mivel pereskedés lesz, gondolom még nem lehet összerakni , merhogy bizonyíték....
de így meg aza a baj hogy ott áll és amíg a per tart (lehegy hogy 2 év) addig nem mehetek vele, ráadásul fizetem rá a havi törlesztőt...
Ezért lenne jó legalább szerezni okosba egy másik blokkot, addig azt belerakni, ezt meg majd felújítjuk és megy használtan piacra....
Jó ez az ebay-os is, csak nekem nincs rá 200-250ezrem...tudjátok...kislányra költeni kell ám!
Ok!
ne felejtsd el légyszi!