de itt egy hivatalos szupermotyós bácsi aki nem mellékesen tudja milyen a terep is.....akkor őt interjúvold meg sm területén ....ő biztos mond neked okosat....ja és ő is 6 éve motorozik
Egyenesen nagy kihívás Nekem pont az a bajom vele hogy mindig csak egyenesen akar menni a rohadékja, rendesen izomból (amiből nálam ugye nincs túl sok ) kell kanyarodásra bírni...
Zozzee toom az Exc-t kőbénáknak fejlesztették.... Én azért szeretem az Lc4et mert pl teljesen sík terepen egyenesben is nagy kuhivás vele menni monnyuk mélyebb homokban..
Eddig én is végig tudtam menni az SC-vel mindenhol ahol a többiek EXC-kkel...csak mondjuk ahhoz nekem a saját teljesítményem 90%-át ki kellett adnom magamból, nekik meg mondjuk 50-et...de lehet annyit se
Döme ez így van éppen tegnap hivott a Ktm alvezérdabdárigazgatója hogy a 690-ből már van egy egykerekü prototipusok és ha van kedvem gyalogoljak ki Osztrákba
kivételek természetesen mindíg vannak ....kicsit kipótolod tudással ....persze szerencsés vagy mert van honnan ....de aki bénább annak exc kell....( nekem ezért van )
jo most nem ám ugy jön le hogy nagy az arcom!de tényleg voltam egy pár necces szituba mert ugy kozlekedek mint egy állat de eddig szerencsére a "tapaztalat" segitségével sikerült kimászni a szabol
nincs benne szerintem élvezet
nekem minél több az auto anál jobb
uram atyám hol vagyok ez a labanc topik ? vagy mifene?
Mindig vigyázni, ha motoron ülsz! ! !