Gábor milyen fötengelycsapágyak voltak benne gyárilag,? csak azért lennék rá kiváncsi mert a régebbiekben japán Koyo van, hogy nem-e változtatott a gyár a beszálliton,, hajtokar márkája?
hát még nagy kincs ha jó ...... a hűtése egy ilyen motornak
még azt szokták elcseszni .........de szerintem nálad az volt rendbe ......mert akkor fönt sül meg inkább
a tiéd alul kakilt be igazán és az inkább az olajozásra vezethető vissza
nem hinném hogy az olaj márkája, hanem inkább a minősége számít.
Ha full szintetikus jobb márkás olajat használsz, lehet az ipone, motorex, castrol, vagy valami jobb minőség akkor gond nem lehet.
Itt is szerintem más baj volt...
én 2T- be évekig mindíg a castrol TTS-t utána R2 -t kevertem egyszer 1:30 és 1:40 -be ezt az arányt alkalmanként cserélgettem.....és sose volt baj vele ......
még a motul ami jó meg még az ipone is ......
motorex hasonlóan viselekdett mint a repsol .....olyan tompa lett a hangja olajosan ment csöpögött a vége (pedig nyeleztem) ezek amik szarul égnek ...
de toronymagasan a repsol volt ezek közül a legszarabb ...
www.juj.hu
mert csak olyan alkatrészt kell cserélni ami cserélhető, kopó cucc....
van amikor kettétörik a blokk egy ilyen mellé ...az a nagy szar
még azt szokták elcseszni .........de szerintem nálad az volt rendbe ......mert akkor fönt sül meg inkább
a tiéd alul kakilt be igazán és az inkább az olajozásra vezethető vissza
az is teljesen jó .....használtam olyat ilyen félig meddig utcai 2T-be és nyolcmilliószor jobb mint a repsol és asszem ezernyolc kétezer / liter
amúgy srácok használták évekig és semmi bajuk nem lett tőle nekik se .....
ilyen 1:50 -eket meg csak castrol r2 -ből vagy motulból mernék erőltetni állandóra a többiből nem
Ha full szintetikus jobb márkás olajat használsz, lehet az ipone, motorex, castrol, vagy valami jobb minőség akkor gond nem lehet.
Itt is szerintem más baj volt...
még a motul ami jó meg még az ipone is ......
motorex hasonlóan viselekdett mint a repsol .....olyan tompa lett a hangja olajosan ment csöpögött a vége (pedig nyeleztem) ezek amik szarul égnek ...
de toronymagasan a repsol volt ezek közül a legszarabb ...