Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GasGas Police
csak tudod min húztál egy b*szott nagy karcolást
Vagy M6-osa is van....Az biztos h amiből kiszállt az M5 volt
ugye, ugye!

Pedig nem volt nehéz!
HY!
Neki nem M6 osa van? Vagy leváltotta ,,gyengébre"?
én irtam egy kommentet rögtön az aznapi baleset utáni hiradokor! de emlékezzünk csak viszra akor arra amit a ficko felvett a kamerával, tényleg ö nincs itt a forumon? mesélte haver h náluk Decsen mindig van tábla ha lezárják a földutat, mer a motorosok arra járnak... nálunk szerencsére nem nagyon van ilyen helyzet, de nem hiszem el h az erdészeket csak a motor zavarja, a saját uazával meg vigan elsarazgat... vagy amikor a fakitermelö büdös nagy kamazok végigrombolnak az erdön... kiváncs vagyok azal mit csinál, rátartja arra is a puskát? esetleg karokat rak az utjába hátha kárt tud okozni? a gondolkodás sajna sokaknak nem az erőssége, nem tudom mit szolna ha mondjuk egyszer visszájára forditanájk a dolgot és neki állitana csapdát valaki... (persze ez NEM megoldás)
Bebaszott volna a karbonprotis kesztyűvel.

Holnap meg olvastam volna itt a sportmotor kezdőlapján h valami elmebeteg félholtra kokizta a Méltán(?) híres motoGP versenyzőnket.
ááá, ez gáz, van is róla vidim, és nemrég töltöttem le . bár az nem triálos...
Miért nem nyomtál le neki egy kokit hogy "mivan gyerek?"
motor alatti olajfoltos rendőrmotor?
Ilyen van a GasGas nak is!
Én pedig lazultam ma az Akadémia utcánál, megállt előttem egy M5-ös bmw...imigp rendszámmal, és kiszállt belőle a MotoGP-s Tóth Imi. Tudom hogy leszarjátok, de nekem nagy flash-em volt.
íííííggggggen
ismerem ilyennel megy terenszhill a különben dühbejövünkben
Egy jóbarátom gondolatai, amelyeket -ezt a levelet elolvasva- én is magaménak vallok......

MOTOROSOKNAK és NEM MOTOROSOKNAK, erdészeknek, rendőröknek nem rosszindulatból!

Nem tudom mennyire van visszhangja a Pécelen elhunyt motorosnak (aki rendőr volt), de az ehhez hasonló eseteket nem szabadna leülepedni hagyni..., úgy talán születhetne valami ÉSSZERŰ megállapodás RENDŐRSÉG-ERDÉSZET-MOTOROSOK között. Mert a jelenlegi sajnos NEM az. "motorozzatok pályán meg erre kijelölt helyeken" sehol máshol, mert ez magán terület, az természet védelmi terület, az az erdészeté, ez a Pista bácsié, ott rákot okoz...stb,stb... hát, erre kijelölt hely csak a pálya van sajna, még az endurosoknak is, és ugye aki endurozni szeretne az nem megy a cross pályára! Mert akik ezeket mondják, általában fogalmuk sincs az enduro és a cross közötti különbségről! A legjobb és talán a motorosok --feneketlen -- vágyát is kielégítő egyezség az lehetne, ha LEGALÁBB A TELEPÜLÉSEK KÖZÖTT lenne KIJELÖLT útvonal, ahol természetesen más is közlekedhetne, túrázhatna. Olyan esetről meg nemigen hallani, hogy motoros, túrázókat ütött el, ellenben az oly nagyon önbíráskodni tudó autósokkal (tisztelet a kivételnek!) ...de erről az ERDÉSZET HALLANI SEM AKAR, képzeljük el, akkor, hogy tudnák berántani a nagy pénzeket a külföldről érkező vadászoktól?! Ne legyenek már ennyire primitívek az érintettek, hogy a lustaság és rosszindulat miatt emberek haljanak meg! Mert ki lehetne találni valamit, csak le kellene ülni és normálisan, EMBEREKHEZ MÉLTÓAN gondolkodni! Persze büntetni, ölni EGYSZERŰBB! Szóval, megoldásnak születnie KELL! Bár a mai világban, lehet csak akkor fog, ha még "baleset ér" 1-2 motorost,...vagy esetleg erdészt, telektulajdonost..
Ezek az én gondolataim, aki akarja tegye ki hátha segít! ..bár nem hiszem..

február 27.
Na, megkegyelmezek!

íme a gyár logoja és a márka neve! De tessék ám utánna nézni, mert bizony nagy márka a terepsport történelmében!

És a mai napig is rengetegen versenyeznek velük cross és triál versenyeken! Ausztriában volt egy verseny ahol rendeztek classic osztálynak is versenyt és beszarás, hogy az öreg gépek csodásan felújítva az öreg de nem felújított pilótákkal milyen gyönyörűen motoroztak!
50esről jutt eszembe voltam a Suzukinak az egyik beszállító épületébe
volt ott valami Suzuki 50es Dobozos 700as! 4x4es quad meg valami nagyobb motor amit nem tudtunk meg hogy micsoda
megvan PINA
R I G A