Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát de mégse mondják már meg h mit veszel fel
De akkor csak halgatni volt jogunk!
de nem is az hogy suli egy szabad nap volt ahól gyalogenduroztnuk
Regen még a bringáért is szóltak!
Azért halt be a kátéem?
jó csak egy iskolán belül mégis más szabályok vannak
kész vicc az egész...mi közük hozzá mivel jársz suliba
egyébként,semmi közük nem lehet hozzá,nem korlátozhatnak,ugy öltözöl ahogy akarsz!Állampolgári jogod!
gyurika had szokják...
nálunk az volt hogy akadályverseny volt 8.osok voltunk és Kiscsuka bejött a suliba a CR-ével aztán haza küldték hogy ne motorral mennyen
de aztán vissza jött
suli előtt elfüstöltem az esőgumimat,még mindig látszik egy picit akkor volt hangzawar,amikor tiltott a vas
könig lehetett az is ien ez
sky haliii
évnyitón csizmában és protektoringben ücsörögtem...akkor az igazgató hívott be magához hogy nem kellene...
köszönöm kérdésed...egész jol ste?moccolás?
Milyen moccot akarsz venni nyár végén?
időm mint a tenger..csak tudod én úgy vagyok hogy akár inkább kimegyek a kertbe és összeszedem a kutyaszart, vagy rendet rakok a szobámba, vagy lecserélem a kocsiba az olajat vagy bármi, csak tanulni ne kelljen
engem szerencsére nem csesztettek a atnárok h moccal jártam suleeba persze volt olyan h mentem be a biziért és volt ien ünnepség v mi....én persze h motorosszerkóóó azért 1fehér bluz volt a kabi alatt...de mégis beszolt a matek tanárom...mért nem tudok tisztességesen felöltözni, így megjelenni mondtam neki h motorral jöttem...erre ő-miért nem hoztam magammal alkalmi ruhát ...nem e az egész szekrányt otthonrol
Szia hölgyem!Hogy vagy ma reGGel?
akkor van időd tanulni! ...
Szia Elissa
Reggelt
*elkezdték
ez kb olyan általánosos szint (nem sértés)
nálunk az volt hogy 3an mentek haza 2 elkezdte piszkálni a 3.at másnap már vitték az ellenörzőt az IGAZGATÓHOZ
szewa Atis nekem is elmarad...tanulás... de még nincs kész a ktm,úgyhogy nem is nagyon tudnék menni