most nagyon örülök, mert végre voltam látogatóban a kisdokinál és péntek- szombat motozás, persze ha az időjárás nem szól közbe. A héten Fehérváron vagyok Balázsnál.
bocsi csak fényeztem mert szerintem (amennyire én ismerem ) jó csóka a geri aztán leszarom ki milyen motorrral berreg ...az a fontos, hogy jó arc legyen és kész
én már rég kinőttem ezt a motor kérdést volt 85 motorom van belőle itthon kb. 10... mindenféle fajta és mégis ide irogatok ahova pont nincs motorom.....de szeretek motorozni ...meg veletek is .....és ha normálisak vagytok akár kedvet is csinálhattok a márkához......
ja a szponzorálás kényes kérdése...... addig a legszarabb amíg nem bizonyított a pilóta, addig ő futkározik szponzorok után ....
viszont ha kiderül , hogy tehetséges akkor meg kéne tolni a szponzornak magától mert elkapkodják előle és esetleg ő marad le róla...........
meg vagyok köszi, motorlexikon írás, lassan egy kis vacsi (zacsi leves és/vagy társai ), valami álmosító film nézése és pihi.........majd reggel megint indul a nap.......
Szerintem Te jobbfej gyerek vagy! (veled többször találkoztam, mint vele)
Bár labanc verdán hasítasz!
Tökre nem róla szól a dolog, sok sikert neki a jövőben!
Janíííí,küldtem mailt