Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ohhhh jeee
persze csak a zalai mokára
nekem van egy TS-R csak nektek nem merem oda adni mertmég megcsonkítjátok meg hétvégére nekem is kellene
simsonnal meg nem hiszem hogy élvezetes lenne
nem dob meg valaki 1 motorral hétvégére
miért nem nézel körül Dömééknél?
szió

megvagyok, újrakezdtem mindent és máshogy gondolkodok, máshogy viszonyulok mindenhez és mindenkihez!
Kicsit uncsi egyedül lakni, de majd megszokom Esténként írogatom a motorlexikont!
amugy mennyiért lehet bérelni a csiki-b-böl motort?mondjuk zalaegerszegre? - - - - - - - -
elhiszem,hogy segitettél volna de mostmár mindegy....azért köszi
sziooo hát veled mizu? ...
Nem mindenkinek,csak az olyan kis melegfiúknak mint amilyen te vagy

amúgy csá
nemsokkkkk
unalom a köbön...
Tök sajnálom, hogy így alakult a motor!

Szerettem volna segíteni neked, de sajnos részemről ez nem jött össze. Mivel eljöttem onnan így részben miattam van, hogy nem rakták félre neked
Ne haragudj!

Azért szétnézek az ismerősök között hátha van valaki akinek hasonló motorkája van eladó!
akkor velem még gyorsak is voltak
szebúsztók......mizu veletek?
Szevasztok.Atis talán holnap rádcsörgök,de ma tuti nem mivel összes peták lement a telorol Meghát még magam sem tudom,mi lesz a motoros """karrieremmel""" Kawa még mindig nincs kész,mivel a töcsavar elég szépen megszopatott ugyhogy hagytam mig,nem vettem volna mérgemben elö a flexet szoval még azon is gondolkodom,hogy erre az érve felgfüggesztem a motorzást ha csak nem találok egy tényelg pöpec verdát(legalább olyat mint a gerréjé ) ja és perszeHITELRE
tehát atis ha a te gépedre nem megoldható a hitel,akkor sajnálom de tárgytalan számomra mivel nincs annyi kp-m........de ha megoldható a hitel,akkor küldj egy mailt a gebri90@freemail.hu-ra aztán lesz valami....
Szia János
Halihó
ez dúúúúrva baszki
Sziasz!
Sziasztok mindenki!
multhéten én is voltam a Jánosba....akkor is az ollo volt a legnagyobb bajuk, 3om embernek volt 1db olloja...
4kor értünk oda, 8kor jöttünk el. ez idő alatt a dokinő mengézte a kezem, és szemmel megálapitotta hogy ez tuti törés, de azért megröntgenezik...1óra a röntgen elött(4en voltunk) kiderült hogy zúzodások csak....újabb 1óra mig kitalálták, hogy azért begipszelik
gipszet másnap leszedtem, fog a fene oda visszamenni....
Sziasztok.

Tényleg hihetetlen ami az egészségügyben zajlik. Felháborító, hogy 2008-ban itt tartunk! 4 hónappal ezelőtt eltört a barátnőm keze. 12h körül lehetett az idő, egyből irány a legközelebbi korház (Szent Imre), hosszú várakozás után megállapították tényleg eltört, és átküldtek minket egy mondvacsinált indokkal a János korházba, ekkor már olyan 16h körül lehetett. Azt hittem ilyen csak a mesékben van, lekell adni a papírokat, és befizetni a vizitdíjat utána várni. Megnézi az orvos, hogy mi a helyzet egyáltalán, és átküld röngenre. Ott persze újból várni kell, és ha ott is végeztél, elkell menni egy harmadik helyre, ahol kiadják a felvételeket. Utána azzal visszamenni megint az orvoshoz, leadni, és megint várni. Végül megnézi az orvos, utána pedig átküld a gipszelőbe, ahol persze megint várni kell. Ha ott is végeztél, vissza megint az orvoshoz, aki ismét elküld röngenre, onnan megint a felvételért, és megint vissza az orvoshoz. Akár hiszitek akár nem, éjjel 3-kor végeztünk, egy szaros kéztöréssel. Azt hittem az agyam eldobom! Mindenki a plafonon volt, az öreg nénik vérző fejjel, és több ember törött lábal, pont ugyanezeket a procedúrákat járták végig, na őket sajnáltam csak igazán. Egy srác, nyílt lábszártöréssel, 3 órája feküdt bent orvosra várva. A végén mint egy paraszt kikelve magamból, akkora balhét csaptam ki, hogy azt hittem megfejelek ott mindenkit. És tudjátok mi volt a magyarázat a lassúságra? Az, hogy 3 orvos van bent, és amelyik orvos elkezd egy beteget, annak kell végigvinnie az egész folyamaton. Igenám, csak közben jönnek mentők, és sürgős esetek pl egy műtét, ha pont az-az orvos meggy oda akkor az szar ügy, mert akár + 3 órádba is kerülhet, anélkül hogy akárcsak egy ember is bemenne. A másik kettő hiába lógatja a lábát, nem nyúlnak hozzád. Szóval türelem, és csak vársz, vársz, vársz. . .
Arról nem is beszélve, hogy egy hajléktalan szálló kulturáltabban nézz ki, mint az a retkes korház. . Na erről ennyit. . bocs az offért.
ezt hallottam reggel a rádióban suliba menet...nagyon kemény bazzeg....
nem értem ezt az egészet..mi a faszra jó ez nekik...
kivncsi leszek ha neadjisten eccer valami bajom lesz a pályán...és a mentő visz el...hogy mikor fogok kikötni a korházban...tuti kiverem a balhét ha egyik korházból a másikba küldözgetnek majd..inkább kiszállok ás elmegyek valami magán korházva..drága...de legalább csinálják a dolgukat...

ja és a másik...quados haverom pár hete ment vissza jános korházba hogy levegyék a gipszét..bement a gipszelőbe,majd közölte vele az "orvos" hogy mennyen haza mert nem tudják levágni a lábáról mert NINCS OLLÓ
ezután gábor hazajött..és levágta magának..
durva dolgok ezek....sajnos
Egy kis off:
Az országra kényszerített egészségügyi „reform” embertelenségét példázza Lőrincz János 44 éves budapesti lakossal történt szörnyűség.

Lőrincz János, 44 éves budapesti lakos 2008. január 26-án, szombaton reggel tíz óra előtt gyomorvérzés következtében elszédült, és budapesti lakása ajtójától 15-20 méterre összeesett. Maradék erejét összeszedve telefonált a feleségének, aki azonnal odaszaladt. Együtt hívták az öt perc múlva érkező mentőt.

Alig száz méterre voltak az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézettől, pár száz méterre a Péterfy Sándor utcai kórháztól, és nem messze a Szent Rókus korháztól. Az egészségügyi reform szerint működő mentők nem ezek egyikébe, hanem egy 23 kilométerre lévő szentendrei orvosi rendelőbe vitték, mert a sürgősségi orvosi ellátásra szoruló beteg korábban Szentendrén lakott, és új lakhelye nem volt még bejelentve.

Lőrincz Jánosnak ekkor még volt annyi ereje, hogy adatait közölje, majd elveszítette eszméletét. Az orvosok Szentendréről visszaküldték Budapestre a Margit kórházba. Innen átszállították a János kórházba, majd vissza a Margit kórházba, ahová délután öt óra körül érkezett meg. Nyolc órával rosszullétének bekövetkezte után!

Egy óra múlva megoperálták, a gyomorvérzést megállították.

Ám a közel 8 órás kálvária, ide-oda szállítás során az agy vérellátása jelentősen csökkent, ami maradandó károsodást okozhat.

Lőrincz János hét napja kómában fekszik.

A Magyarok Világszövetsége támogatásáról biztosítja Lőrincz János családját. Egyben tiltakozik a Magyarországon egészségügyi „reform” címszó alatt zajló emberellenes egészségügyi politika ellen, amelynek felelőssége Lőrincz János egészségének megromlása miatt egyértelműen megállapítható.

Budapest, 2008. február 2-án
Magyarok Világszövetsége

E hír kiadása előtti percekben, Kvacskay Károly, Lőrincz János munkahelyi vezetője hozta a gyászhírt:

Lőrincz János vasárnap, február 3-án, délelőtt tíz óra körül a kórházban meghalt. Ezermester, mindenhez értő, életerős ember volt. Második gyermeke alig két éves.

Isten nyugtassa a magyarországi egészségügyi „reform” újabb áldozatát!