Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor csak egy laza petting volt?

Mégis szeret! Hát nem csalt meg?
Nyugalom! Nem tudok triálozni! ! !
Szia!

Hát, most erre így nem tudok választ adni.......nem tudom még a jövőt........bíztatást kapok, de még köd van a jövőt tekintve!

Nagyon szeretném, mert rengetegen jelentkeztek és folyamatosan keresnek meg a kérdéssel kapcsolatban!
szex közben...döme neve helyett még tudat alatt az "ahhh jani,ezaz csináld" mondat hagyta el a szájáz vagyis a pufot,vagyis mégsme,hisz ha döme közösült vele akkor .
És amúgy milyen volt a kis drágám?
Tudtam, hogy megcsalt....

Hát már Ő is elhagyott.......és pont a legjobb barátommal, a Tesómmal

Hát milyen világban élünk!

Nincs már értelme az életemnek
Sziasztok!

Jani, lenne egy kérdésem. Nem igazán látom át az eseményeket, semmi közöm nincs is dologhoz, pont. De korábban említetted egy lehetséges triál sulinak a lehetőségét, mi a véleményed lesz ebből valami? Én nagyon örülnék neki! Lelkiekben már készülök rá.
Csak Ő fürdött!
Nem akarok tüdőcsúcshurutot kapni!
De gurultam vele. . .
Szia Imíííí
Szewasztok!

Szia Janíí
Szia Péter!

Bocsánat, hogy nem tudtam jelezni feléd a történtekről, de minden volt ügyfelemet nem tudtam értesíteni!

Röviden, rosszul alakult az élet és nem maradt más választásom. Majd ha egyszer találkozunk akkor megbeszélünk mindent!

Addig is légy jó és ha valamiben tudok bármikor segíteni akkor itt megtalálsz, vagy küld egy mail-t (adatlapomon rajta van).

Üdvözlöm kisfiad, családod és a Tatár Petit is!

Jani
Ne röhögj! Téged megkötöttek!

És ráadásul veled van a kedvesem, meg együtt is fürödtetek! És még lehet, hogy szexeltetek is
Hello uram!

Kerestelek tegnap a csikibegében. Kihoztam a mocit, aztán ott monyják, hogy már nem vagy ott. Mi a rák történt? Már ha publikus...

Üdv
knapet
114......ami persze nem rossz egy endurótól
én bak vagyok (nem emelő )
akkor nekem nem kell?
Hát ha egyszer azt is meg fogják oldani, akkor többé kell a ráknak nő!
Ugyan, mindenkinek más az ízlése, Én az ilyen kecses vonalakat szeretem, van aki a dagiszexre esküszik!

Zoozee, a Te drágád hány kiló?
a motoroknak számos előnye van a csajokkal szemben.....mindegyik behozhatatlan
egyedül a kúrásukkal vannak előnybe a nők picit ....persze ki tudja meddig
Jani miatt
szerintem te most kezdjél el futni!
nekem külsöre nem tetszik
aha kettő is
Volt kint 2t is. . .