ugyanúgy van fotózva minden állásban, kicsit benyom, hangjelzés, expo
a fókusz középen van, tök idegesítő volt amikor a gép döntötte el hová fókuszáljon(nehogymá beszójjon )
szóval úgy néz ki csereérett lesz, az akkuja is kezd halódni, nyáron emiatt vertem majdnem földhöz
ami fura hogy makróban mindig fain képeket csinál, és a videója is kb elfogadható, bár nem szakmai szemmel nézem, ilyen: link
szóval nem hinném hogy hw hiba lenne
ha jól értem, ez egy pocketgép. Azokon általában akkor van fókusz- és blendeérték rögzítés, ha félig nyomvatartod az expógombot. Ha expo előtt véletlenül felengeded, akkor expo előtt azonnal újra megpróbál fókuszálni és lehet, hogy nincs elég ideje beállni, mert a nyomógomb erős nyomásra életlenül is enged képet csinálni.
Vagy ami még lehet, hogy állítsd centerpoint-ra a fókuszmérést, ha netán nem ezen van.
De így ennél többet nehéz mondani.
az mitől lehet hogy elveszíti a gép a fókuszt aztán életlen képeket csinál?
ki-bekapcs aztán többnyire elmúlik
de szinte mindig csak auto módban
pl makrónál sosem, tájkép állásban ritkán
ez egy zárt vízálló kütyü szóval elméletileg nincs benne retek
külső érzékszervei tiszták
tudom!
én is így vagyok vele!
inkább benzin mint bármilyen fotósorozat!
de papucs vagyok! :P azt teszem amit mondanak! :D próbát megért de igaziiból lesza...om. nem ez én projektem
a fókusz középen van, tök idegesítő volt amikor a gép döntötte el hová fókuszáljon(nehogymá beszójjon )
szóval úgy néz ki csereérett lesz, az akkuja is kezd halódni, nyáron emiatt vertem majdnem földhöz
ami fura hogy makróban mindig fain képeket csinál, és a videója is kb elfogadható, bár nem szakmai szemmel nézem, ilyen: link
szóval nem hinném hogy hw hiba lenne