nem mert akit érdekel az úgy is ír majd privátban. a többiektől meg nincs kedvem meg időm se olvasgatni a tipikus, magyar, gyökér, troll kommenteket, hogy szar meg én jobbat csinálnék stb.....
Nem egyszerűbb ide feltenni párképet? Több ember látja....
Engem nem érdekel, mert lefényképezem magamnak a motort, igaz nem vagyok profi... Viszont mást érdekelhet...
tudom. és?
egy szóval nem mondtam, hogy más szar és ezért írtam ez a lehetőséget. ez csak egy ajánlat. sok jó fotós van de a retusáláshoz meg az igazi utómunkákhoz azért már kevesebben értenek.
ha tényleg érdekel tudok privát címedre linket küldeni, de inkább divat modell fotókat és természet fotókat tudnék mutatni ha érdekel! a barátnőm a fotós én csak kiraktam mert király pasi vagyok :)
sziasztok!
tudom ez nem a reklám helye de még is! :)
szóval ha szeretnél egy profi fotózást ( retusálással vagy egyedi photoshoppolással vagy bármilyen módon ahogy te szeretnéd) egy profi fotóssal és egy profi tükörreflexes fényképezőképpel magadról a csajodról vagy az új motorodról és az elkészült festéséről vagy bár miről akkor keress meg! ha különleges helyen szeretnéd a fotókat a motorodról (Dunakanyar, háttérrel vagy Tihany vagy bárhol máshol) elég csak odafurikáznod a barátnőmet! ÁR: megegyezés szerint de max. pár 10 ezres de alkudni lehet! ezért egy legalább 30 darabból álló fotósorozatot, portfóliót kapsz melyek külön külön ki vannak retusálva és ha kéred a te igényeid szerint photoshoppolva. ha a csajod akar modell képeket vagy téged lepne meg valami fehérneműs motoron pózolós képsorozattal akkor is keress bátran!
bozsasc@hotmail.com
üdv: Laci
Van egy GoPro HD kamerám eladó. Tapadókorongos felfogatással of korsz. Ha valakit érdekel, írjon egy mailt: peter (pont) pavloczki (kukac) gmail (pont) com
Megkérdezem itt is, hátha... szóval tud valamelyőtök lehetőleg Fehérváron vagy közelében olyan szakit, aki egy szar utakon szétrázódott objektívet újra össze tudna szedni? Valahol, valami rögzítés szétjött a tubusban, és most lóg a 28/1.8...
Sziasztok.
Ezt a hirdetést most találtam. Szerintem túl kecsegtető a vételár egy ilyen gsxr-ért.Írtam neki és külföldi a fószer.Segítsetek ezzel kapcsolatban,van-e tapasztalatotok ezen a téren, mert félek hogy átverés. persze nem akar előre utaltatni pénzt vagy ilyesmi.Viszont engem érdekelne a motor.Köszi
Sziasztok , valaki kérdezte a képeknél, hogy a Prestigio 700x kamera milyen !? Hát ilyen: http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem meglátja , és segítettem neki !
:D
azért írtam ide, hogy a csajomnak megrendelést szerezzek nem pedig konkurenciát! :)
amúgymeg fúúúújj mekkora melle van
Engem nem érdekel, mert lefényképezem magamnak a motort, igaz nem vagyok profi... Viszont mást érdekelhet...
egy szóval nem mondtam, hogy más szar és ezért írtam ez a lehetőséget. ez csak egy ajánlat. sok jó fotós van de a retusáláshoz meg az igazi utómunkákhoz azért már kevesebben értenek.
tudom ez nem a reklám helye de még is! :)
szóval ha szeretnél egy profi fotózást ( retusálással vagy egyedi photoshoppolással vagy bármilyen módon ahogy te szeretnéd) egy profi fotóssal és egy profi tükörreflexes fényképezőképpel magadról a csajodról vagy az új motorodról és az elkészült festéséről vagy bár miről akkor keress meg! ha különleges helyen szeretnéd a fotókat a motorodról (Dunakanyar, háttérrel vagy Tihany vagy bárhol máshol) elég csak odafurikáznod a barátnőmet! ÁR: megegyezés szerint de max. pár 10 ezres de alkudni lehet! ezért egy legalább 30 darabból álló fotósorozatot, portfóliót kapsz melyek külön külön ki vannak retusálva és ha kéred a te igényeid szerint photoshoppolva. ha a csajod akar modell képeket vagy téged lepne meg valami fehérneműs motoron pózolós képsorozattal akkor is keress bátran!
bozsasc@hotmail.com
üdv: Laci
Sziasztok.
Ezt a hirdetést most találtam. Szerintem túl kecsegtető a vételár egy ilyen gsxr-ért.Írtam neki és külföldi a fószer.Segítsetek ezzel kapcsolatban,van-e tapasztalatotok ezen a téren, mert félek hogy átverés. persze nem akar előre utaltatni pénzt vagy ilyesmi.Viszont engem érdekelne a motor.Köszi
Remélem meglátja , és segítettem neki !