Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan a szemem mint ha láva kő lenne rajta lehet ez még a múlt 7 eredménye vagy tényleg vakulok ...szemtelen leszek
Semmi.
E-maile(k)et írtam amúgy.
Nem tudom, mire gondolsz,de simán lehet hogy elfelejtettem válaszolni, vagy nem láttam, hogy írtál, sok volt a dolgom mostanában. Bocs, hogy nem válaszoltam.
Egy biztos, nem a személyed ellen irányult. ( könnyebben meg tudnám fejteni a dolgot, ha tudnám, hogy milyen formában kerestél, de ennek sok értelme már nincs )
Ha már nekem nem voltál hajlandó válaszolni,
Na mindegy azóta lett Domino.
Persze, kiokosodtam és már osztom is... ( Meg kell védeni a portékát )

Képek rendben, lett sok jó köztük, köszi!
Ismerős ez az egy bowdenes téma, mintha másnap lett volna szó róla. JAJ...

Képek rendben? Megvannak?
Jó az, csak egybowdenes lesz. Ha 250 és 500 2T-n biztonságos volt az egybowdenes megoldás, akkor jó lehet itt is. Persze haza beszélek, mindenki döntse el maga. Cs.
Mannyiért pazarolják arrafele a dunlop gummát
Thx!
Majd viszünk kalácsot! Térgyed kalácsához
B@ meg!
Jobbulást a térdednek!
17:00
Motokrossz
Világbajnokság,Németország

19:00

Enduro
V
ilágbajnokság,Spanyolország

AZ eurosport 2-n ! Hátha érdekel valakit
Azt még télen sikerült elszakítani... Köszönöm, rajta vagyok az ügyön, nem akarok túl sok edzést kihagyni
Hát hova tetted a szallagot?
Akkor mielöbbi jobbulást
Ráestem a rosszabbik térdemre. De egy hülye farönkön sikerült elvágódnom, csak pont arra a térdemre estem, amiben már így sincs keresztszalag. Remélem, a többi attól még megmarad
Keveset ittál látod....mi megmondtuk...
Mit csináltál?
Lábam/ozik, nem fáj már annyira, talán megúszom pár hét fekvéssel... Majd holnap a doktorbácsi megmondja
De most raktam/tuk fel a keményre való gummát..
Mitörtént?
Ez 4üteműre nem jó.
jó az idő, legalább nincs por
Lábad? Ozol?
Én sem tudtam menni, de most ez van.
Nem sajnálom hogy kimaradt, mert valami fontos dolog miatt maradt ki.. Lesz még hűdemocizás!
Csak az idő javulna kicsikét még...