Nem tudom, mire gondolsz,de simán lehet hogy elfelejtettem válaszolni, vagy nem láttam, hogy írtál, sok volt a dolgom mostanában. Bocs, hogy nem válaszoltam.
Egy biztos, nem a személyed ellen irányult. ( könnyebben meg tudnám fejteni a dolgot, ha tudnám, hogy milyen formában kerestél, de ennek sok értelme már nincs )
Jó az, csak egybowdenes lesz. Ha 250 és 500 2T-n biztonságos volt az egybowdenes megoldás, akkor jó lehet itt is. Persze haza beszélek, mindenki döntse el maga. Cs.
Ráestem a rosszabbik térdemre. De egy hülye farönkön sikerült elvágódnom, csak pont arra a térdemre estem, amiben már így sincs keresztszalag. Remélem, a többi attól még megmarad
Én sem tudtam menni, de most ez van.
Nem sajnálom hogy kimaradt, mert valami fontos dolog miatt maradt ki.. Lesz még hűdemocizás!
Csak az idő javulna kicsikét még...
E-maile(k)et írtam amúgy.
Egy biztos, nem a személyed ellen irányult. ( könnyebben meg tudnám fejteni a dolgot, ha tudnám, hogy milyen formában kerestél, de ennek sok értelme már nincs )
Na mindegy azóta lett Domino.
Képek rendben, lett sok jó köztük, köszi!
Képek rendben? Megvannak?
Jobbulást a térdednek!
Motokrossz
Világbajnokság,Németország
19:00
Enduro
V
ilágbajnokság,Spanyolország
AZ eurosport 2-n ! Hátha érdekel valakit
Akkor mielöbbi jobbulást
Nem sajnálom hogy kimaradt, mert valami fontos dolog miatt maradt ki.. Lesz még hűdemocizás!
Csak az idő javulna kicsikét még...