Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, a jelenlegi készlet utolsó A/3-as méretét Faisst megveszi, de tudok rendelni. Mekkora kellene?
Szia Keme!

Gondolom már nem aktuális a januári karbon matrica ajánlat...
De, ha lenne még, akkor vevő vennék rá, vagy nem tudod esetleg hol lehet beszerezni ilyen matricát?

Köszi!
A kerítés és a kuka is felborult a látványtól, nem láttak még hátulról
Ez nagyon jó kesztyű, nagyon kényelmes, ajánlom!
Lostcsajszi
a Szivárvány Fiúk
Már át vettem,hogyis mondják.Trónfosztás
Szííííííp ,a berregő is
Meg kapod a koronát az öregtől?
Mint az állat Minnyá kelek ,azt mehetek világba
Oké zsoké,majd írjá ide vagy mittomén,me most leszek is nem is időm,nem lesz még hazajönni se szerintem
Te is az vagy Lucifer
Mindent
az zsír,köszi
még ne rendelt...muterral még le kell zongoráznom a dolgot..
meg utána kell kérdeznem,hogy apower szelep mennyi lenne
2007-es szekesfehervar es kornyeki motorosok forumot olvasgattam ma, csak ugy poenbol, erre keme ur feltunik :-)
de kemeny, nem is emlekeztem rad ... bar miota iszom rendesen vannak memoriaproblemak, hehehhe
Feletted még szivárvány is van
Mit akarsz te a sárgáktól?
26 a gyugó,ha kell, gyorsba.
hali,
Fox Dirtpaw
L-es, fekete.
6eft.

eladó jó állapotban lévő motorom.! bővebben msnen vagy emailen, eladó holmiknál megtaláljátok az elérhetőséget, vagy adatlapomon! ha komolyak a szándékaid, meg tudunk egyezni!
jah meg szél ilyesmi nem rontja le nagyon a minőséget... mert láttam már olyat amit kajakra bezavartak ilyen mellékzörejek... viszont vmelyik kamokon meg szinte semmit nem venni észre.... köszi mégeccer
hali mindenkinek
Faisst amit hirdetsz kamerák azok milyen minőségűek? bírják az endurózást? esés-kelés, víz-sár miegymás.... ajánlod ezt ilyen felhasználásra? válaszod és segitőkészséged köszöntem előre is....
most értem haza edzősről...meghaltam
1,5 óra gépezés aztán 50perc hegymenet gyaloglás megint