Gondolom már nem aktuális a januári karbon matrica ajánlat...
De, ha lenne még, akkor vevő vennék rá, vagy nem tudod esetleg hol lehet beszerezni ilyen matricát?
2007-es szekesfehervar es kornyeki motorosok forumot olvasgattam ma, csak ugy poenbol, erre keme ur feltunik :-)
de kemeny, nem is emlekeztem rad ... bar miota iszom rendesen vannak memoriaproblemak, hehehhe
eladó jó állapotban lévő motorom.! bővebben msnen vagy emailen, eladó holmiknál megtaláljátok az elérhetőséget, vagy adatlapomon! ha komolyak a szándékaid, meg tudunk egyezni!
jah meg szél ilyesmi nem rontja le nagyon a minőséget... mert láttam már olyat amit kajakra bezavartak ilyen mellékzörejek... viszont vmelyik kamokon meg szinte semmit nem venni észre.... köszi mégeccer
hali mindenkinek
Faisst amit hirdetsz kamerák azok milyen minőségűek? bírják az endurózást? esés-kelés, víz-sár miegymás.... ajánlod ezt ilyen felhasználásra? válaszod és segitőkészséged köszöntem előre is....
Gondolom már nem aktuális a januári karbon matrica ajánlat...
De, ha lenne még, akkor vevő vennék rá, vagy nem tudod esetleg hol lehet beszerezni ilyen matricát?
Köszi!
még ne rendelt...muterral még le kell zongoráznom a dolgot..
meg utána kell kérdeznem,hogy apower szelep mennyi lenne
de kemeny, nem is emlekeztem rad ... bar miota iszom rendesen vannak memoriaproblemak, hehehhe
Fox Dirtpaw
L-es, fekete.
6eft.
Faisst amit hirdetsz kamerák azok milyen minőségűek? bírják az endurózást? esés-kelés, víz-sár miegymás.... ajánlod ezt ilyen felhasználásra? válaszod és segitőkészséged köszöntem előre is....
1,5 óra gépezés aztán 50perc hegymenet gyaloglás megint