Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcán meg csak nem esel annyit hogy havonta cserélgetni kéne.
Hát ha nagyon nem akarsz venni újat ráhúzol egy hosszú vascsövet és azzal könnyen ki lehet hajlítani. De nem érdemes. Igaza van magnum1-nek inkább vegyél egy újat. 8ezer Ft körül adják az ilyen pazzazokat mint ami most van a motorodon.
Sehogy mert ott elgyengül az anyag és ott könnyen törik. Vegyél másikat!
nem vagyok endurocrossos, de a segítségeteket kérném enyhén elhajlott kormányt hogy tudnám valahogy helyrehozni? Gondoltam hátha előfordult már valakivel itt is Nem a gyári kormány van rajta, hanem egy Pazzaz, már így vettem, és engem idegesít. Inkább optikailag zavaró.
geciszar idő van
ömlik az eső mint állat..hogy tudtok ilynekor motoroztni?
mocit hozod?
Elált az esö.
helló.van 1pegaso 50-es mocim.nem tudom mi lehet a baj vele kb 8000 fordulatnál elkezd dadogni hol kipörög-hol nem.jó lenne ha valaki tudna segíteni.köszi.jani
Tör -át hozzad elfele
Baszus, király idő van felétek. Minálunk vízszintesen szakad az eső
Rendben...vétel
a hupikék törpikék után indulok
Szemerkél, ahogy látom. Nem nagyon látom, mert szikesre fújta a szemeim a szél. Menjünk. Kemények vagyunk.
Pakojjjá má harcos
akkor pakoljak?
Itt még csepereg az esö ,a pályára nem tudtam kimenni mert felkelt a gyerök.De mintha szakadozna a felhözet. -----------következö jelentés 9-kor
Fagyasztott kaja lesz
Szegénykémnek most lett 4 fiókája itt a terasz alatt, ez most ORDIBÁL rendesen
Keme proffal megdumáltuk, hogy a 10órait taksonyon fogyasztjuk
Ez csak az idő múlására,és a mostani gyengeségre emlékeztet
Itt eső nem esik, 10 fok.Akkor ott sem fog esődni
Oké,zsoké
Várjuk Béla 10edes jelentését
eső is valami miatt:
drift
a madárkák itt is csicseregnek, de nem ordibálva, mint jó időben
Ha nem új motorod lenne, biztos csapatnál egyet a fóti homoktengerben! Az most zsivány lehet..