Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vizesruhával nem tekerted még be?Hátha segít...
há neaggy neki ötleteket
a cooler jol van vajon rajta?
Jah, még akna is , majd nehogy rádnézzen a pek
már extra ventillátor is van beépítve... nem tudjuk mi a fasz van vele... lehet viszem vissza, csak az a baj ipon-os... szal vihetem pestre....
amugy pont amiatt van árviz, mert kivan csempészve az alja
nem szivja el a vizet, igy türülgethetek
látom te is voltaál tengerész, akkor elég csak az aknát kicsempészni , meg belevezetni a vizet
Csempézd fel egy pár soron az oldalát, aszt már medencére sem kell költeni
lehet a legrosszabb is , mondjuk proci de ez ritka, lehet hűtési gond is, a házat is át kell szellőztetni pl. nem elég csak a cpu-t hűteni, persze az sem mindegy milyen a ház kiépitése, érdemes lenne memória tesztet végezni stb stb, lenne még ötletem....
az elmúlt 1 órában az voltam . a garázst elárasztotta a kocsiról leolvadt how . ilyenkor nemszeretem a fűtött garázstot
tudsz alaplap ügyben vmi okosat?
van egy gigabyte alaplapja öcsémnek (MA74GM-S2H), 2 hetes, 5000+os AMD procival és az lenne a gondja hogy ha játszik vele kifagy... letesztelte ilyen hőmérőkkel és vmi 75 fokra melegszik a proci körül de nem tudjuk mi... venti jó, nagy meleget nem érzünk sehol tapintásra... mi lehet a baja?
Haveeeer Neked mennyi eszed van Nem vagy víletlenűl tengerész?
hee, hát vedd elő a kvadtot, rákutyálod az elejére a fürdőszobaajtót, oszt lehet tolni a havot
Ok!
Akkor nekiállok belehekkelni a bütykösgumás kerekeket, mer' leteszteltem az előbb és a mostani sm-cuccal nem lehet vele a hóban haladni. Am elég jól olvasztja a havat, ha megfelelő a fordulatszám meg kitartó a paraszt, de mivel már a szomszédok hozzákészültek szarospelenkával megdobálni, inkább a hóeltakaritáshoz visszatértem a régijó seprüs módszerhez
éééééééén . .
Na csákány E
Hello.
CSumi!
Hát úgy ,h amikor irtam, pont előtte jött vissza.
Annyira nem is hiányzott, csak gondoltam ,h hozzáböfögök már valamit
Jajj he én is így vagyok vele, hogy net nélkül nem élet az élet. Nagyon bekockultam utóbbi 2 évben.
net nélkül nem élet az élet
de akkor hogy irtál?
Úúúúúhe. a vályogkunyhómat belepte a hó, a netem elszállt, mi jöhet még?
Hétvégén egy kis havas tankizás? Vállalkozik még vki? Ha igen , akkor beélesitem a pitbájkot
Persze tutira. Hétvégén úgyis megyek debibe.
de rohadt hideg van itt.... be kéne gyúújtani
szija